Projektingenjörer inriktning Konstruktion till Preemraff, Lysekil

Vi har många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Nu söker vi dig som tycker att det känns intressant att vara en del i våra projekt och vi hoppas att Du kan vara den medarbetare vi behöver! Du får frihet under ansvar och vara med från idé till installation i fält.

Om tjänsten
Vår Projektavdelning står inför spännande utmaningar och Vi söker flera Projektingenjörer med inriktning mot Konstruktion, till grupperna El och Instrument samt Mekanik.
Arbetsuppgifterna kommer att vara omväxlande och innehåller bland annat att:

• Ta fram tekniska beräkningar, designförslag och underlag i samband med projektering
av nya anläggningsdelar eller byte av befintlig utrustning.
• Vara ute i anläggningen för att samla in information.
• Arbeta med förbättringar av våra metoder, verktyg och arbetsprocesser.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Tjänsterna är på heltid och dagtid. Placering på vårt raffinaderi i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på Högskole- alternativt Universitetsnivå. Har Du dessutom erfarenhet av att arbete med konstruktion i projekt, gärna i system som AutoCad, ser vi detta som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

Är det här du?
Som person är Du kvalitets- och säkerhetsmedveten samt strukturerad. Du är engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp, på ett prestigelöst sätt.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten gällande El och Instrument är du välkommen att kontakta Anders Beillon, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 16. Frågor om tjänsten gällande Mek. Konstruktion är du välkommen att kontakta Magnus Bergstedt, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 69.

Skicka in din ansökan senast den 9:e september 2018. Intervjuer kommer att påbörjas i slutet av augusti.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner: http://preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner/

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-09-09

Kontaktperson:
Anders Beillon +46 10-450 35 16 Magnus Bergstedt +46 10-450 35 69

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här