Projektingenjörer till El & Instrument till Preem i Lysekil

Vill du bidra till Preems vision och leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle?

Vi är nu inne i en spännande fas med våra projekt i att utveckla vår produktion av gröna och hållbara produkter. Två av kollegorna har gått vidare i organisationen och vi söker nu deras ersättare. Är du ingenjör med inriktning mot instrumentering eller el och ser positivt på att arbeta ihop i projekt? Då kan det vara dig vi nu söker!

Jobba för framtiden redan i dag
Som projektledare hos oss på raffinaderiet i Lysekil kommer du att arbeta med våra projekt från tidig projektidé till färdig installation. Du har även en bra möjlighet till utbildning. I tjänsten ingår mycket kontakter med såväl interna som externa parter.

I din uppgift som projektledare kommer du att:
- Driva underhåll- och investeringsprojekt där el och/eller instrument är en
  betydande del av uppdraget.
- Utifrån uppdraget skapa en realistisk budget och tidsplan.
- Tillsammans med inköp vara delaktig i upphandlingar av såväl utrustning som
   konsulter och entreprenörer.
- Ha en tydlig kommunikation och sprida information till berörda.
- Samordna berörda i den interna organisationen, våra externa entreprenörer samt koordinera specialisttjänster där så bedöms nödvändigt.
- Ta projektet genom projektering, konstruktion till installation och slutligen
  överlämning till de i organisationen som ansvarar för drift och underhåll.
- Ansvara för att resultatet blir enligt uppgjorda konstruktionshandlingar,
  specifikationer och kvalitetskrav.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och förlagd till dagtid. Placeringsort Lysekil. Du kommer att ingå i en grupp som består av 5 medarbetare och rapportera till gruppchef.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning. Civilingenjörsnivå är meriterande, men du kan också ha annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Erfarenhet inom Processindustri eller Offshoreverksamhet är meriterande.
Du har god datavana samt erfarenhet av att arbeta i projektform. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet. Rätt kandidat kan vara intressant även om bristande kunskaper i svenska kan kompenseras med god engelska. Intresse för att lära sig svenska bör dock finnas för att fungera optimalt i företaget då koncernspråket är svenska.

Är det här du?
Som person vill vi att du är säkerhetsmedveten, har hög kvalitet på arbetet samt förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp. Du trivs med att bygga relationer både internt och externt. Vidare är du noggrann, strukturerad och närvarande i ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas. För information har Preem en policy att alltid genomföra alkohol- & drogtest på samtliga slutkandidater.

Övrigt
Placeringsort: Lysekil med viss möjlighet till distansarbete
Typ av anställning: tillsvidareanställning
Löneform: fast månadslön
Förmåner: personalgemensam bonus, gym på anläggningen, friskvårdsbidrag https://www.youtube.com/watch?v=amxPXfwy0es
Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Preem med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Irene Bengtsson på irene.bengtsson@jeffersonwells.se alternativt på 031 - 61 72 94.
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot din ansökan.

Då Preem AB bedriver samhällsviktig verksamhet kommer alla kandidater att bli föremål för bakgrundskontroll.  Alla kandidater skall uppvisa en för Sverige godkänd och giltig ID handling vid en eventuell intervju. I de fall anställning i säkerhetsskyddsklassad befattning är aktuell kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras med stöd av säkerhetsskyddslagen.
För information har Preem en policy att alltid genomföra alkohol- & drogtest på samtliga slutkandidater.
Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI-CB1

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2023-04-15

Kontaktperson:

Irene Bengtsson
irene.bengtsson@jeffersonwells.se  031 - 61 72 94


Ansök här

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här