Projektingenjör/Projektledare El och instrument till Preem

Projektingenjör/Projektledare inom El- och Instrument till Preems raffinaderi i Göteborg
Gillar du att leda projekt och vill driva projekt med syftet att utveckla vår anläggning i Göteborg inom El- och Instrument? Vill du arbeta i en säkerhetsmedveten organisation och att få möjlighet till ständig utveckling på arbetet? Då kan du vara våra nya Projektingenjör/Projektledare inom el och instrument!

Jobba för framtiden redan idag
Som projektledare hos oss kommer du att driva våra projekt från idé till färdig produkt/installation i vår anläggning. Du kommer att tillhöra ett team där 3 kollegor sitter i Göteborg och 5 stycken i Lysekil. Samtliga kollegor är seniora inom sitt område och vi tror att du också har en flerårig erfarenhet som projektledare med god ledarkompetens.

I din roll som Projektingenjör/Projektledare kommer du att:

- Driva underhåll- och investeringsprojekt där el och/eller instrument är en betydande del av uppdraget.
- Projektet i sitt arbete se till att det genom sina faser och överensstämmer med uppgjorda konstruktionshandlingar, specifikationer och kvalitetskrav.
- Tillsammans med inköp vara delaktigt i upphandlingar av såväl utrustning som konsulter och entreprenörer.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och förlagd till dagtid. Placeringsorten är Göteborg. Du kommer att ingå i en grupp bestående av konstruktörer och projektledare.

Har du den här bakgrunden?
För att passa för tjänsten behöver du vara självgående och driven med relevant teknisk utbildning inom el och instrument, gärna på högskole- eller universitetsnivå.
Har du dessutom erfarenhet inom processindustri eller offshoreverksamhet är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.
B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Som person har du hög säkerhets- och kvalitetsmedvetenhet. Du trivs med att bygga relationer både internt och externt. Vidare är du noggrann, strukturerad och kommunikativ. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

För information har Preem en policy att alltid genomföra alkohol- & drogtest på samtliga slutkandidater.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2023-01-08

Skicka in din jobbansökan:
https://www.adecco.se/jobb/projektingenjorprojektledare-el-och-instrument-till-preem-ingenjor-teknik/?ID=42f19db8-f1cb-4d07-8777-32ea017bcfdb

Kontaktperson:

I den här processen har Preem valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor är du välkommen att kontakta Marianne Johansson via marianne.johansson@adecco.se alternativt 0736847009
Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt dock senast den 8:e December 2022. 


Ansök här