Projektledare, Stockholm

Har du stort intresse av fastighetsaffärer och projekt? Preem söker en affärsfokuserad och resultatinriktad medarbetare med fastighetsekonomisk erfarenhet och byggerfarenhet för en roll till butiksfastigheter. Du blir en central person i vår projektverksamhet och är med från ”ax till limpa” när Preem nu vidareutvecklar befintligt fastighetsbestånd.

Jobba för framtiden redan idag
Avdelningen Butiksfastigheter är en avdelning med ansvar för etablering, drift- & underhåll samt utveckling av befintliga och framtida fastighetsbestånd. Som Projektledare kommer du att ingå i en avdelning som består av 11 personer och du kommer att vara stationerad i Stockholm.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.Ansvarsområden

  • Leda och genomföra tilldelade projekt, vara insatt i och backup för verksamheten avseende teknik och HMS för stationer inom givet geografiskt område.
  • Budgetansvarig för tilldelade projekt inom ansvarsområdet, som exempelvis nybyggnationer, konceptombyggnationer, nedläggningar mm..
  • Upprätta förfrågningsunderlag, genomföra upphandlingar av entreprenader och utrustning inom givna ramar.
  • Leda och delta i riksövergripande projekt kopplat till butik och fastighet.
  • Delta som Preemrepresentant i branschgemensamma projekt inom exempelvis SPBI, MSB eller SIS. 
  • Skapa och upprätthålla kontakter med entreprenörer, samarbetspartners, fastighetsägare, myndigheter, kommuner och intresseföreningar.
  • Följa och utvärdera teknisk utveckling i branschen och aktivt bidra till utveckling av miljövänliga alternativ.

Tjänsten är tillsvidare och på heltid.

 

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du som söker har relevant högskoleutbildning och minst 3 års kvalificerad arbetslivserfarenhet avseende fastigheter och projekt. Du har kunskaper i fastighetsekonomi och/eller juridik intresse kopplat till projektledning samt en god förhandlingsvana och ett stort intresse i att ta ansvar och lära dig mer.

 I rollen ingår resor inom Sverige på regelbunden basis, varför körkort B är ett krav. Du har god datorvana och behärskar Officemiljön utmärk. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.Är det här du?
Som person är du analytisk och resultatinriktad med ett affärsmässigt synsätt och agerande. Du är självgående, flexibel samt bör kunna fatta självständiga beslut. Vidare är du en god kommunikatör i både tal och skrift. Du har en förmåga att tänka strategisk samtidigt som du fungerar i en operationell miljö. Preem kommer värdesätta social kompetens, kommunikationsförmåga samt förmågan att bygga relationer då stor vikt ligger vid den personliga lämpligheten.

 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Jimmy Hörner på 010 450 1507. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 22 juni. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-06-22

Kontaktperson:
Jimmy Hörner +46 10-4501507