Redovisningsekonom till Preem i Stockholm

Vill du utvecklas i en roll som redovisningsekonom med fokus på bokslut och rapportering? Är du noggrann, strukturerad och har en god analytisk förmåga? Vill du arbeta på ett företag med miljö och hållbarhet högt upp på agendan? Då kan du vara den vi söker!


Jobba för framtiden redan idag

Preem vill driva utveckling mot ett hållbart samhälle och verksamheten expanderar.  Som Redovisningsekonom ingår du i avdelningen Bokslut & Extern Rapportering inom Preems ekonomiavdelning. Du blir del av en grupp som idag består av 10 medarbetare och du kommer att rapportera till avdelningschefen för Bokslut & Extern rapportering. Gruppens huvudsakliga ansvarsområden är att upprätta bokslut för alla bolag inom koncernen samt att upprätta årsredovisningar och externa rapporter. Gruppen bidrar till att säkerhetsställa att nya bolag införlivas i verksamheten på ett smidigt sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och registrering bokföringsorders
  • Upprätta bokslut för vårt affärsområde Raffinering
  • Avstämningar
  • Bidra till att lösa olika redovisningsfrågor

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Placering i Stockholm.

Har du den här bakgrunden?

-      Högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi

-      Ett par års erfarenhet av redovisning och bokslut

-      Behärskar Officepaketet och framförallt Excel väl

-      Erfarenhet av affärssystemet M3 är önskvärt

Är det här du?

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. I rollen som redovisningsekonom behöver du vara noggrann och strukturerad och ha en mycket god analytisk förmåga. Som person är du målinriktad och ihärdig och avslutar det du påbörjar, samtidigt som du är flexibel och van vid en föränderlig arbetsmiljö. Tjänsten innefattar många kontaktytor i det dagliga arbetet varför du behöver ha en god samarbetsförmåga.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Myhrberg, Avdelningschef, tel 010-450 1235.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande med undantag från sommaruppehåll under vecka 27-32. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 11 augusti 2019.

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2019-08-11

Kontaktperson:
Camilla Myhrberg +46 10 450 1235

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här