Redovisningsekonom till Stationsredovisningen till Preem i Stockholm

Vill du utvecklas i en roll som länk mellan Preem och våra partners? Har du erfarenhet av lagerredovisning och är du dessutom målinriktad och kommunikativ? Är du redo för en ny utmaning? Då kan du vara den medarbetare på Stationsredovisning som Preem söker!


Jobba för framtiden redan idag

Gruppen Lagerredovisning ingår i Preems ekonomiavdelning och tillhör enheten Redovisning. Gruppens huvudsakliga ansvarsområden är att analysera Preemstationernas drivmedelsförsäljning, kassa- och lagerredovisning, stationsavräkningar och bokslutsarbete.

Du kommer att tillhöra en grupp som idag består av 7 medarbetare och du kommer att rapportera till Gruppchefen för Lager och Anläggning. Gruppen har högt i tak och drivs av att prestera tillsammans.

Det är viktigt att du trivs och motiveras i en verksamhet som är i förändring och du kommer ges möjlighet att jobba med förbättringar och effektiviseringar.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Svara på och utreda frågor från våra partners
 • Bokföra lagertransaktioner
 • Avstämningar av konton
 • Fakturahantering
 • Hantera avräkningar och bokföringsfiler för våra stationer.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid med placering i Stockholm.

Har du den här bakgrunden?

 • Högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av en roll inom redovisning
 • Goda kunskaper i redovisning gärna inom lager och/eller retail
 • Behärskar Officepaketet och framförallt Excel väl
 • Du har ett allmänt intresse för IT och lätt för att ta till dig och förstå nya system
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Meriterande med kunskaper av affärssystemet/ERP-systemet M3.

Är det här du?

Som person är du ansvarfull, målinriktad och noggrann. Du är dessutom genuint intresserad av att tillsammans i en grupp rapportera rätt siffror i rätt tid. Tjänsten innefattar många kontaktytor i ditt dagliga arbete och du behöver därför ha god samarbetsförmåga och vara kommunikativ. Det är en förutsättning att du som medarbetare på Preem agerar som en förebild utifrån våra gemensamma värderingar.  

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Anzalone, gruppchef, på 072-730 1735.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 1 mars 2020.

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 #LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2020-03-01

Kontaktperson:
Caroline Anzalone +46 10 450 1887 +46 72 730 1735

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här