Rörläggare till Preems raffinaderi i Lysekil

 Rörläggare till Preems raffinaderi i Lysekil

Vi söker en erfaren industrirörläggare till (offsite) Area 1:s underhållsavdelning! Är du en noggrann person, har ett högt säkerhets- och kvalitetstänk och är en problemlösare? Då kan du vara den erfarna Industrirörläggare vi söker.

Jobba för framtiden redan idag

Preems raffinaderi i Lysekil är ett av världens mest moderna raffinaderier och kommer att genomföra stora satsningar de kommande åren för att nå vårt mål om klimatneutralitet 2035.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära underhåll och reparationsarbete på vår raffinaderiutrustning såsom; rörsystem, ventiler, värmeväxlare, tankar och lastutrustning. I arbetsuppuppgifterna ingår också administrativa uppgifter som att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i vårt databaserade arbetsordersystem. Du ingår i en grupp med 9 medarbetare, där arbetet till en stor del är förlagd utomhus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid och heltid med placeringsort Lysekil. Skiftarbete kan komma att bli aktuellt. Beredskapstjänst förekommer.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. 

Har du den här bakgrunden?

Vi ser att du har en gymnasial utbildning, eller motsvarande, relaterad till rörsvets, industrirörsbyggnation, underhåll och verkstad. Mycket meriterande är dokumenterad arbetslivserfarenhet av industrirörsbyggnation och underhållsarbete.

B-körkort är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. 

Är det här du?

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp men också självständigt. Arbetslivserfarenhet av rörbyggnation, rörmontage, svets samt koordinering och samordning är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Ta reda på mer!
Har du frågor som rör tjänsten, kontakta Gruppchef Marthin Hermansson Tel: 010-450 30 41. Observera att inga ansökningar tas emot via mail utan du söker tjänsten via nedan länk.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag, dock senast 22 maj 2022

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 #LI-CB1

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2022-05-22

Kontaktperson:

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här