Rörmontör Area 1, Preemraff Lysekil

Trivs du med varierande, praktiska och administrativa uppgifter? Då kan du vara den Rörmontör till Area 1 som vi söker! 


Jobba för framtiden redan idag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av underhåll och reparationsarbete på vår raffinaderiutrustning så som; rörsystem, ventiler, värmeväxlare och tankar. I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i ett databaserat arbetsordersystem.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Du kommer ingå i en grupp på ca: 16 medarbetare och arbetet är till stor del förlagt utomhus. Dina ordinarie arbetstider är dagtid mellan 07.00-15.24, flextid.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har en gymnasial utbildning eller motsvarande. Gärna med inriktning mot svets, rörbyggnation, underhåll eller verkstad. Praktisk erfarenhet från processindustrin, drift eller underhåll är meriterande.
B-körkort är ett krav.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och också självständigt. Arbetslivserfarenhet av rörmontage, svets samt koordinering, samordning och datorvana är meriterande.

Ta reda på mer!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterade chef Marthin Hermansson tel: 010-450 30 41. Sista ansökningsdag är den 12:e juni 2018, men intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-06-12

Kontaktperson:
Marthin Hermansson +46 010-450 30 41