Rörmontör Preemraff, Lysekil

Vi söker nu två rörmontörer till vårt raffinaderi i Lysekil.

Lockas Du av att arbeta med frihet under ansvar och få möjlighet till utveckling i ditt arbete? Då kan Du vara en av de två engagerade och säkerhetsmedvetna rörmontörer vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag

Du kommer att vara stationerad i Lysekil och ingå i vår underhållsorganisation. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av underhåll och reparationsarbete på raffinaderiutrustning så som; rörsystem, värmeväxlare och tankar. I arbetsuppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i vårt databaserade arbetsordersystem.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Tjänsten är på heltid och dagtid. Beredskaptid kommer att ingår i tjänsten.

Har du den här bakgrunden?
Vi tror du har en gymnasial utbildning eller motsvarande, inom svets, rörbyggnation, underhåll eller verkstad. Praktisk erfarenhet från processindustrin, drift eller underhåll är meriterande. B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Thomas Jarnedal (Underhållschef Area 3 Rör) på tel: 010-450 30 70.
Skicka in din ansökan till jobb@preem.se Märk ansökan med ”Rörmontör LYR”. Sista ansökningsdag är den 18:e feb 2018.
Tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-02-18

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Thomas Jarnedal (Underhållschef Area 3 Rör)
på tel: 010-450 30 70.Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här