Rörmontör Processen, Preemraff Lysekil

Vi söker Rörmontörer till vårt raffinaderi i Lysekil! Är Du en av de engagerade, säkerhets- och kvalitetsmedvetna rörmontör vi nu söker!

Jobba för framtiden redan idag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av underhåll av rörsystem och statisk utrustning i processarean samt reparationsarbete. Utrustning består av; rörsystem, värmeväxlare och tankar. I uppgifterna ingår också att bereda, genomföra och avrapportera arbeten i vårt databaserade arbetsordersystem.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Tjänsten är på heltid och dagtid. Arbetstiden är dagtid mellan 07:00-15:24, flextid.
Beredskap ingår i tjänsten.

Har du den här bakgrunden?
Vi tror Du har en gymnasial utbildning eller motsvarande, inom rörbyggnation, underhåll, verkstad eller svets. Praktisk erfarenhet från processindustrin, drift eller underhåll är meriterande. B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Vi ser att Du är ansvarsfull, noggrann och har ett stort säkerhetstänkande. Du har en god förmåga att samarbeta, men ser inga problem med att arbeta både enskilt såväl som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du har kunskaper i svenska och engelska.

Ta reda på mer!
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Thomas Jarnedal på tel: 010-450 30 70. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26:e augusti 2018. Intervjuer kommer att hållas under augusti månad.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-08-26

Kontaktperson:
Thomas Jarnedal +46 10-450 30 70