Säljstöd till avdelning Återförsäljare, Stockholm

Brinner du för försäljning och vill vidareutveckla dig i en Säljstödsroll med fokus på Preems Återförsäljare? Då kan du vara den vi söker! 

 

Jobba för framtiden redan i dag

Nu söker vi en affärsorienterat medarbetare som säljstöd till vår avdelning Återförsäljare. I rollen kommer du att vara ansvarig för allt informationsflöde till Preems återförsäljare inklusive Preemportalen samt att du stöttar teamet med säljadministration. Du ansvarar också för Partner/ÅF teamets Smörjmedels kampanjer och övriga aktiviteter, i samråd med kundansvarig säljare och avdelningschefer för Smörjmedel och Återförsäljare.

Du kommer också att arbeta med:

  • Gemensamma kundbesök med kundansvarig säljare som stöd en del i affären.
  • Samordningsansvar för Partner/ÅF och Smörjmedel-teamets interna och externa utbildningar.
  • Samordnings- och koordineringsansvar för avdelningens möten och konferenser
  • Följa upp försäljning och lönsamhet gentemot givna kund-, affärs- och artikelsegment
  • Prisuppdateringar/Prisförändringar, artikelvård och statistikuppföljning

 
Du blir del av en kompetent grupp med starkt produkt- och säljfokus. På avdelningen arbetar idag 8 personer, varav 6 Key Account Managers och 1 Säljstöd. Du rapporterar direkt till försäljningschefen för Återförsäljare.


Du blir en viktig del av Preem
– en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är vikariat med tillträde 2018-05-01. Vikariatet sträcker sig över 15 månader.

Har du den här bakgrunden?

Du har relevant utbildning med ekonomisk inriktning eller annan lämplig inriktning. Du har flerårig erfarenhet av arbete mot B2B segmentet. Goda kunskaper i Officepaketet är en viktig förutsättning för att lyckas i rollen.
 

Är det här du?

För att lyckas i positionen är du engagerad och utåtriktad som person. Du har en professionell attityd och tycker om att relationsbyggande försäljning. Du trivs i en kreativ och utvecklande arbetsmiljö där du får arbeta tillsammans med kompetenta och drivna kollegor och kunder. Du lägger stor vikt vid kundbehov och kundtillfredsställelse. I ditt arbete har du förmåga att kombinera ett noggrant och kvalitetsorienterad arbetssätt med en förmåga att lyfta blicken för att se helheten.


Ta reda på mer!

Vid frågor vänligen kontakta Anders Wickman, Försäljningschef Återförsäljare 010-450 10 40  eller anders.wickman@preem.se. Urvalet av ansökningar sker löpande. Skicka därför in din ansökan till jobb@preem.se med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 11/02 2018. Skriv "Säljstöd till ÅF-teamet" i mailets ämnesrad. 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-02-05

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Anders Wickman:
010-450 10 40  eller anders.wickman@preem.se

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här