Semestervikarie Planerare Depå inom Supply Chain, Stockholm

Vi kommer utöka med ytterligare en sommarvikarie till rollen som Planerare Depå inom Supply Chain och söker nu dig som har möjlighet att börja redan under juni månad.

Vill du sommarjobba på ett bolag som bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhälle? Är du lösningsfokuserad, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker i sommar! 

Jobba för framtiden redan idag Inom Preems affärsområde Supply & Trading arbetar idag ca 170 personer. Affärsområdet ansvarar för affärsverksamheten knuten till Preems oljeraffinaderier och depåsystem. Som depåplanerare ingår du i sektionen Planning & Optimizing vilken har i uppdrag att optimera Preems varuflöde utifrån lönsamhet och hållbarhet.

Rollen som planerare innebär att dagligen planera och koordinera fartygsleveranser till och från Preems depåer samt att styra lagernivåer och koldioxidreduktion mot uppsatta mål. I arbetet ingår nära samarbete med flertalet andra funktioner inom Preems övriga verksamhet. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö där det ofta behövs prioriteringar och snabba beslut för att säkra produkttillgänglighet vid rätt tid och plats.

Du kommer att ingå i en grupp som består av sex medarbetare och du rapporterar till chefen för Planning & Optimizing Depå. Tjänsten är på heltid och tidsbegränsad. Du arbetar under hela perioden juni-augusti med placering i Stockholm.  

Bland arbetsuppgifterna ingår:

  • Framtagande och kontinuerlig uppdatering och optimering av planer för interna oljeleveranser och inköp till och från Preems depåer
  • Styrning och optimering av lagernivåer och depåtillgänglighet mot uppsatta mål
  • Styrning och optimering av produktblandningar mot kvalitetsspecifikationer och reduktionspliktsmål
  • Planering och koordinering av varulåneåterlämningar under Depå alliansavtalet

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?

  • Du som söker har en pågående utbildning eller är nyutexaminerad inom logistik, industriell ekonomi, kemiteknik eller liknande ingenjörsutbildning.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
  • Du är en mycket god användare av Excel
  • Du är har datavana och en god systemförståelse.

Är det här du?

För att lyckas i rollen som planerare bör du vara ansvarstagande, ha en god analytisk förmåga, ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt samt ett starkt självledarskap. Du är en utpräglad lagspelare med mycket god samarbets- och kommunikations-förmåga. När situationen kräver är du beslutsam, visar god prioriteringsförmåga och tydlighet. Du trivs med ett högt arbetstempo och då arbetet stundtals är svårt att planera är det viktigt att agera fokuserat och lugnt även under tidspress. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Susanne Håkans Avdelningschef P&O Depå, 010-4501404.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 5 juni 2023.

Välkommen med din ansökan!

 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05

Kontaktperson:
Susanne Håkans 010-4501404

Ansök här

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här