Senior HR Business Partner, Stockholm

Vill du vara med och bidra till Preems utveckling? Då kan du vara den vi söker!


Jobba för framtiden redan idag

I rollen som senior HR Business partner arbetar du tillsammans med de chefer du stöttar för att förverkliga uppsatta mål och strategier. Din roll är att vara en strategisk partner som coachar, utmanar och stödjer ledningsgrupper samt chefer i att utveckla affären, organisationen och ledarskapet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för det område du stöttar.

Med utgångspunkt i Preems tre värderingar (Ansvarstagande, Inkluderande och Nyskapande) kommer du att verka för att chefer och medarbetare agerar i enlighet med dessa.

Som senior HR Business Partner arbetar du också tillsammans med kollegor inom HR för att utveckla HR’s arbetssätt och processer. Du blir del av ett team bestående av nio HRBP:s och rapporterar direkt till HR Manager.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Som Senior HR Business Partner på Preem kommer du att ansvara för att:

  • Säkerställa att Preems HR processer (performance management, talent review, lönerevision, rekrytering och den årliga medarbetarundersökningen) genomförs på ett professionellt och kvalitativt sätt
  • Coacha chefer i att utvecklas i sitt ledarskap
  • Proaktivt identifiera vad som är på väg att hända i verksamheten och vad som behöver göras utifrån ett HR perspektiv
  • Vara strategiskt stöd och bollplank i organisationsförändringar och andra förändringsprocesser
  • Aktivt delta i ledningsgrupper och kunna agera som moderator och facilitator i olika frågor
  • Konsultera i operativa HR frågor såsom exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö och rehabilitering

 

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har en akademisk examen gärna med fokus på HR, Management och/eller organisationsutveckling. Du har gedigen erfarenhet från konsultativt HR-arbete, ledningsgruppsarbete och av arbete med HR processer. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av organisationsutveckling samt av att leda förändringsarbete.

 

Är det här du?

Som vår nya kollega är du drivande, coachande och kommunikativ med fallenhet för att skapa, bygga och upprätthålla goda relationer.

Tillsammans med våra chefer har du en viktig roll i att utveckla verksamheten. Du har många kontakter i ditt dagliga arbete och behöver därför både tycka om och vara bra på att samarbeta.

Dessutom är du förändringsbenägen och lyckas få gehör för de frågor du driver. De egenskaperna kombinerar du med ett metodiskt arbetssätt och god förmåga att planera din tid.

 

Ta reda på mer!  

I denna rekrytering samarbetar Preem med Harvey Nash. Du är välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev till:  ansokan@harveynash.se. Märk ansökan med nr ”6115”.
Eventuella frågor besvaras av Senior Consultant Anna-Sofia Renman, 073-773 13 48 alt. anna-sofia.renman@harveynash.se. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-06-10

Kontaktperson:

 Anna-Sofia Renman,
073-773 13 48 alt.
anna-sofia.renman
@harveynash.se

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här