Senior projektledare till Marknad och Försäljning, Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT i ett affärsområde där det sker ständiga förändringar och förbättringar. Rollen handlar i första hand om projektledning men innehåller även förändringsarbete och verksamhetsutveckling.

Jobba för framtiden redan idag!
Marknad och försäljning har som uppgift att driva försäljningen i Sverige och internationellt via flera olika kanaler både B2B och B2C och med egen stationsverksamheten.

Som senior projektledare driver du och tar självständigt ansvar för uppsatta projektmål och leveranser. Projekten består i att leverera it och verksamhetsnära projekt i ett brett spektrum. Du bedömer risker och presentera och kommunicera hur arbetet framåtskrider till projektets styrgrupp. Arbetsuppgifterna och kontaktytorna kommer att variera utifrån de olika projekt som du kommer att bli involverad i.

Du blir del av ett team om 10 personer och du rapporterar till Chefen för Projekt-och IT utveckling (ITVU) inom Marknad & Försäljning. Tjänsten är placerad på Preems kontor i Stockholm och är en tillsvidareanställning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

• Planerar, leder och följer upp arbetet i projektet
• Säkerställer leverans enligt tid, omfattning och budget
• Rapporterar och informerar styrgrupp och övriga intressenter
• Lämnar över leverans och resultatet av projekten till beställaren

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker en senior projektledare med flera års erfarenhet av att leda komplexa projekt i en föränderlig och krävande omgivning. Du har en relevant utbildning inom lämpligt område och du har erfarenhet av att ha arbetat inom någon projektstyrningsmodell. Vi ser gärna att du har någon forma av projektledarcertifiering samt gärna erfarenhet från en ledarfunktion. Du kommunicerar skriftligen och muntligt på svenska och engelska då båda språken krävs i det dagliga arbetet

Är det här du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är van att arbeta självständigt och driver dina projekt med framgång. För att vi ska trivs med varandra är det också viktigt att du är prestigelös och trivs i en samordnande roll.  Du är skicklig på att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Svante Svensson, avdelningschef Marknad & Försäljning Projekt- och IT-utveckling (ITVU) 010-450 12 96 eller svante.svensson@preem.se. Intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka in din ansökan med CV senast 190303

Välkommen in med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI  project manager

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2019-03-03

Kontaktperson:
Svante Svensson 010-4501296

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här