Senior Verksamhetsutvecklare Ekonomi och Finans till Preem, Stockholm

Vill du arbeta med verksamhetsutveckling på en ny avdelning med fokus på processutveckling och projekt inom affärsområdet Ekonomi & Finans? Har du en stark drivkraft för att uppnå resultat och för genomförande? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag!
 
Som Senior Verksamhetsutvecklare ansvarar du för utveckling och implementering av administrativa processer inom Preem med därtill hörande IT stöd. Arbetet sker till stor del i projektform och fokus i rollen ligger på att identifiera utvecklings- och effektiviseringsmöjligheter inom såväl processer som system. Tjänsten kommer att vara både operativ och strategisk och på såväl helikopter som detaljnivå. Rollen kommer att ha ett stort kontaktnät internt med både chefer och specialister såväl inom som utom affärsområdet. Då tjänsten och avdelningen är ny kommer rätt person att ha stor möjlighet att påverka både avdelningens arbete och sin egen utveckling. Du kommer tillhöra ett team om cirka 10 medarbetare och rapportera till Chefen för Verksamhetsutveckling och verka inom hela affärsområdet Ekonomi och Finans.

* Leda eller delta i utvecklingsprojekt inom affärsområdet
* Processkartläggningar och processförbättringar
* Stödja avdelningen i det löpande förändringsarbetet och delta i utvecklingsarbetet av Preems stödsystem
* Säkerställa att leveranser av IT-stödet är i enlighet med de behov som affärsområdet efterfrågar

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.


Har du den här bakgrunden?

* Civilekonom/Civilingenjör eller motsvarande utbildning
* Erfarenhet av processutveckling och implementationer
* God kunskap om processorienterat arbetssätt
* Erfarenhet av projektledning
* Meriterande med erfarenhet av ERP implementation
* Behärska Officepaketet och framförallt Excel väl
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?

För att lyckas i rollen är du målinriktad, ihärdig och avslutar det du påbörjar. Du har ett positiv och lösningsorienterat förhållningssätt till utmaningar och förändringar. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor där du ser på sakers långsiktiga betydelse. Du är strukturerad och bra på att prioritera och att driva processer vidare samt att du har en god samarbetsförmåga. Vidare har du uppnått en personlig mognad och är lyhörd för organisationen samtidigt som du kan fatta beslut. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Preem med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson 0733-84 20 22 magnus.nilsson@invici.se . Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV samt ansökningsbrev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-11-09

Kontaktperson:

Magnus Nilsson;
0733-84 20 22 
magnus.nilsson@invici.se

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här