Solution Architect, Applications, Preem i Stockholm

Vi söker dig som vill bli en viktig spelare i vår Applikationsgrupp och vara med på Preems digitala resa genom att utforma IT-system för framtiden och driva den fortsatta utvecklingen för möta nya krav från omvärlden och samtidigt bidra till en hållbar utveckling.

Jobba för framtiden redan idag

Som lösningsarkitekt på Preem arbetar du med integrations- och systemarkitekturen samt designar och stöttar under krav, utveckling och test. Du analyserar verksamhetskrav, genomför systemkartläggning och bidrar med förberedande designarbete där affärskrav på system, integrationer och externa parter analyseras och dokumenteras. I denna roll tar du lead för att driva och ansvara för systemarkitekturen men även översätta affärskrav till IT. Du kommer att ta ansvar för helheten och överblickbarheten på hög nivå tillsammans med ditt team av arkitekter och utvecklare. Just nu är vi inne i spännande fas där vi moderniserar vår tekniska plattform mer mot molnlösningar.

Du är van att arbeta i team där du entusiasmerar och bidrar med din kompetens inom teknik, metoder och verksamhet. Du blir del av ett erfaret team om 15 personer och ett antal konsulter. Du rapporterar till Head of Applications.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Preems huvudkontor i Stockholm.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har god förståelse för processerna kring och erfarenhet av arkitektur och systemutveckling inom Microsoftplattformen. Du drivs av viljan att skapa affärsvärde för verksamheten samt kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Intressanta områden som du har kommit i kontakt med:

  • Azure Logic Apps
  • Kunskaper inom moln-teknologier (Azure är starkt meriterande)
  • Biztalk Server
  • Informationsmodellering
  • .NET, C#
  • XML/XSLT/XSD
  • Webtjänster (WCF, SOAP, REST)
  • TFS
  • SQL, NoSQL

Är det här du?
Som person är du social, driven, ansvarstagande och trivs i en föränderlig miljö. Du är även strukturerad, analytisk och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du tycker om att dela med dig av din kunskap och coachar andra för ett bra samarbete. Dessutom är du intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Proaktivitet och initiativtagande är andra komponenter som är viktigt för att lyckas i rollen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se, 070-367 52 64 eller rekryteringskonsult Oscar Nordström på oscar.nordström@dfind.se, 072-554 22 82.

Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!

Facklig kontaktperson: www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-02-23

Kontaktperson:

Rekryteringskonsult
Louise Nachtweij  louise.nachtweij@dfind.se
070-367 52 64 eller rekryteringskonsult
Oscar Nordström oscar.nordström@dfind.se
072-554
22 82

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här