Sommarjobb 2019 - Miljöassistent, Lysekil

Miljöassistent till Preems raffinaderi i Lysekil
Vill du arbeta på ett av världens mest moderna raffinaderier i en organisation där ingen dag är den andra lik? Är du dessutom en glad och positiv person som tycker att miljöfrågor är något av det roligaste som finns? Då kanske du är personen vi letar efter! Vi söker en person till en spännande ferietjänst sommarmånaderna juni-augusti vid vår Miljöavdelning på Raffinaderiet i Lysekil.
Arbetet är på dagtid.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som är högskolestuderande, gärna med kemi- eller miljöinriktning, som vill arbeta med miljörelaterade frågor.

Är det här du?
Som person är du ansvarsfull, noggrann och har en god förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara allt ifrån fältprovning av grundvatten och buller samt sammanställning och analys av statistik över miljöpåverkan.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

En bra början på karriären
Många som sommarjobbar hos oss kommer tillbaka varje sommar under studietiden. Efter din examen finns det goda möjligheter till en fortsatt anställning. Preem kommer att ha ett stort behov av ingenjörer inom de närmsta åren. Så, vi kanske inte kan garantera sol, men för rätt person kan vi helt säkert erbjuda ett utvecklande sommarjobb med ljusa framtidsutsikter.

Ansök redan idag!
Du har väl sett att det finns fler sommarjobb att söka här!

• Du kan söka max 3 tjänster.
• Du söker varje tjänst för sig.
• I samband med att du laddar upp cv och personligt brev anger du om tjänsten är ditt första, andra eller tredje val.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta miljöchef Annika Utgenannt, tel 010-450 31 91.
Sista ansökningsdag 17 februari 2019. När du klickat på Skicka får du en bekräftelse på mottagen ansökan. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller stöter på tekniska problem med din ansökan, kontakta sommarjobb@preem.se.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

”Jag har ett av industrivärldens mest spännande jobb!” ”Jag har ett av industrivärldens mest spännande jobb!”

Miljöchefen Annika har ett av industrivärldens mest spännande jobb. Tillsammans med sina kollegor på Preem bidrar hon till att företaget leder omvandlingen till ett mer hållbart samhälle. Klicka för att läsa mer om Annika.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2019-02-17

Kontaktperson:
Annika Utgenannt +46 10-450 31 91

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här