Sommarjobb Fakturering Backoffice, Stockholm

Vill du ha koll på Preems varuflöde och arbeta med fakturering? Trivs du i en roll där du får kombinera att arbeta med siffror och kundorienterat? Då kan sommarjobbet på Backoffice vara något för dig!

 

Jobba för framtiden redan idag

Inom Backoffice stödjer vi den operativa verksamheten inom affärsområdet Varuförsörjning med fakturering, derivatredovisning, depåalliansredovisning och lagerredovisning. Varuförsörjningen ansvarar bland annat för planeringen och optimeringen av Preems oljeraffinaderier och depåsystem. I rollen inom Backoffice kommer du att ha många kontaktytor såväl internt som extern. Du får en variationsrik vardag där arbetar nära affären och marknaden.  Du blir del av en grupp som består av 10 medarbetare och du rapportera till chefen för Backoffice.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: 

  • Fakturering av fartygslaster
  • Betalningsbevakning
  • Delta i projektarbete där Fakturering är involverat

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

 

Tjänsten är ett sommarjobb på heltid med placering i Stockholm och pågår under 2 månader med start i mitten av juni 2018.

 

Är det här du?

Du som söker har en pågående akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser att du är van vid datorer och har goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel.

Du är en duktig kommunikatör såväl muntligen som skriftligen på svenska och engelska då båda språken krävs i det dagliga arbetet.  Det är meriterande med kunskaper i redovisning och med kunskaper i affärssystemet Allegro samt erfarenhet av varuflöden inom tillverkning. 

Som person är du positiv, strukturerad och nytänkande. Du har en känsla för service och en förmåga att skapa goda samarbeten såväl inom teamet som med andra avdelningar.  Du är van vid att självständigt driva ditt arbeta samt att arbeta proaktivt och ta egna initiativ och fatta snabba beslut när så krävs. Du har förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Då arbetet innebär hantering av mycket information behöver du ha en problemlösande inställning samtidigt som du är noggrann och ansvarfull.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

                            

Ta reda på mer!

Har du frågor om sommarjobbet är du välkommen att kontakta rekryterande chef Greta Hjelte Berndolf på telefon 010 -450 17 33 eller HR Rekryteringspartner Eva-Karin Tjäder på telefon 010-450 17 46.

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med personligt brev, betyg och CV så snart som möjligt men senast den 2 april 2018.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-04-02

Kontaktperson:

Greta Hjelte Berndolf 
tel: 010 -450 17 33

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här