Sommarjobb på Shipping, Stockholm

Vill du sommarjobba på Sveriges största drivmedelsföretag som har hållbarhet högt upp på agendan? Är du noggrann och strukturerad? Då kan du vara den vi söker i sommar!


Jobba för framtiden redan idag

Inom Affärsområde Varuförsörjning (VF) arbetar idag ca 120 personer. VF ansvarar för affärsverksamheten knuten till våra två raffinaderier och depåsystem. I affärsområdet ingår enheterna Trading, Physical Management, Depå & Distribution och Controlling.  Physical Management består i sin tur av avdelningarna, Operation, Shipping och Planning.

Till Shipping söker vi en resurs i sommar till demurrage/befraktningsgruppen, med tonvikt på demurrageberäkning/ fakturahantering. Tjänsten innebär kontakt med både interna och externa parter. Externt består kontakten främst av rederier, agenter och mäklare och internt främst av medarbetare inom Varuförsörjningen.

Du kommer att ingå i en grupp som består av 8 medarbetare och du rapporterar till chefen för Shipping.

Bland arbetsuppgifterna ingår:

• Administrera inkommande demurragekrav genom att beräkna, bestrida, betala och/eller vidaredebitera överliggetid

• Uppdatera affärssystem (Q88/ M3)

• Kontrollera och kontera inkommande fraktfakturor

• Avropa tonnage från kontrakt.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

 

Tjänsten är på heltid och är tidsbegränsad under perioden mitten av maj till mitten av augusti 2019. Placering i Stockholm.

 

Har du den här bakgrunden?

Vi ser gärna att du som söker har en pågående utbildning inom Logistik/ ekonomi. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

 

Är det här du?

För att lyckas i rollen som medarbetare på Shipping bör du vara strukturerad och noggrann. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om sommarjobbet är du välkommen att kontakta Fredrik Backman, Avdelningschef, 010-450 16 44.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 24 mars 2019. För att söka sommarjobbet, följ anvisad länk. När du klickat på ”Skicka” får du en bekräftelse på mottagen ansökan. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller stöter på tekniska problem med din ansökan, kontakta sommarjobb@preem.se.

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2019-03-24

Kontaktperson:
Fredrik Backman +46 10 450 16 44

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här