Sommarjobb Planerare, Stockholm

Vill du sommarjobba på ett bolag som bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhälle? Är du strukturerad, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker i sommar!


Jobba för framtiden redan idag

Inom Preems affärsområde Varuförsörjning (VF) arbetar idag ca 120 personer. VF ansvarar för affärsverksamheten knuten till våra två oljeraffinaderier och vårt depåsystem. Som planerare ingår du i sektionen Planning & Optimizing vilken har i uppdrag att optimera Preems varuflöde utifrån lönsamhet och hållbarhet.

Rollen som planerare innebär att dagligen planera och koordinera fartygsleveranser inom Preems raffinaderi- och depåsystem samt att styra lagernivåer mot uppsatta lagermål. I arbetet ingår nära samarbete med flertalet andra funktioner inom VF:s och Preems övriga verksamhet. Du arbetar i en föränderlig miljö där det ofta behövs prioriteringar och snabba beslut.

Du kommer att ingå i en grupp som består av 8 medarbetare och du rapporterar till chefen för Planning & Optimizing Stockholm.

Bland arbetsuppgifterna ingår:

  • Framtagande och kontinuerlig uppdatering av korttidsplan för inköp, produktmönster och försäljning kopplat till Preems raffinaderier och depåer.
  • Daglig koordinering och hantering av operativa frågor gällande till produktavrop, leveranser, lagerstyrning etc.
  • Kvalitetskontroll av veckovisa marknadspriser för satsningsmaterial och produkter. 


Du blir en viktig del av Preem
– en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.


Tjänsten är på heltid och är tidsbegränsad under perioden mitten/slutet av maj till slutet av augusti 2019. Placering i Stockholm. Vi ser även gärna att du har möjlighet att fortsätta arbeta extra efter sommaren.


Har du den här bakgrunden?

Du som söker har en utbildning inom logistik, kemiteknik eller liknande ingenjörsutbildning alternativt inom sjöfart. Du är en van användare av Excel. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.


Är det här du?

För att lyckas i rollen som planerare bör du vara strukturerad, ansvarsfull och ha lätt för att ta till dig ny information. Arbetet medför många kontaktytor varför viktiga egenskaper är god samarbets- och kommunikationsförmåga. Då arbetet stundtals är svårt att planera är det viktigt att agera fokuserat och lugnt även under tidspress.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om sommarjobbet är du välkommen att kontakta Anna-Karin Nilsson, Avdelningschef, 010-450 16 10.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 31 mars 2019. För att söka sommarjobbet, följ anvisad länk. När du klickat på ”Skicka” får du en bekräftelse på mottagen ansökan. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller stöter på tekniska problem med din ansökan, kontakta sommarjobb@preem.se.

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2019-03-31

Kontaktperson:
Anna-Karin Nilsson +46 10 450 1610

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här