Sommarjobb Priskoordinator, Stockholm

Är du handlingskraftig och har lätt för siffror? Vill du sommarjobba på Sveriges största drivmedelsföretag som har hållbarhet högt upp på agendan? Då kan du vara den priskoordinator vi söker i sommar!

Jobba för framtiden redan idag

I rollen som Priskoordinator ansvarar du för prisadministrationen inom Preems olika kundsegment. Du arbetar i en varierande roll, med fokus på statistik och Excel. Dina ansvarsområden kommer bland annat innefatta administration av kundpriser, hantering av fakturor och kundbonus, sammanställning av försäljningsstatistik samt stötta säljavdelningen i prisrelaterade frågor. I rollen kommer du även ansvara för volymprognoshanteringen, vilket har stor inverkan på Preems lönsamhet och således kräver stort ansvar. Du kommer ha daglig kontakt med bland annat säljare, ekonomiavdelningen, kundservice, kunder och övriga kollegor i prissättningsgruppen. Rollen innebär visst helgarbete.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

 

Du kommer att jobba i prissättningsgruppen och startar vecka 24 med 2 veckors upplärning för att sedan själv ta fullt ansvar vecka 26-32. Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm. Vi ser även gärna att du har möjlighet att fortsätta arbeta extra efter sommaren.

 

Är det här du?

Du som söker har en pågående högskoleutbildning inom ekonomi eller teknik och har ett par år kvar på din utbildning. Du har lätt för siffror och goda kunskaper i Excel, är handlingskraftig och initiativrik samt bidrar till vår goda stämning i gruppen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Susanne Stenman på 073-424 72 24. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 31 mars. För att söka sommarjobbet, följ anvisad länk.

 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-03-31

Kontaktperson:

Susanne Stenman
mob: 073-424 72 24

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här