Sommarjobba som Laboratorietekniker Dagtid, på Preems raffinaderi i Lysekil

Är du noggrann, engagerad och sätter säkerheten först? Trivs du med att arbeta i team och att ständigt få lära dig nytt? Då kan du vara den vi söker!

En bra början på karriären
Som dagtidsarbetande semestervikarie på laboratoriet kommer du att ingå i ett team, som analyserar vatten-och kolväteprover från vår process, produkter som lastas till fartyg samt prover från vårt reningsverk.
Resultaten av dessa analyser är en viktig del av vårt kvalitetsarbete, för nöjda kunder och god lönsamhet.
Många som sommarjobbar hos oss kommer tillbaka varje sommar under studietiden.
Vi kanske inte kan garantera sol, men för rätt person kan vi helt säkert erbjuda ett utvecklande sommarjobb med ljusa framtidsutsikter.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. 

Tjänsten kräver att du har fyllt 18 år och att du har B-körkort.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har slutfört eller just nu går utbildning med inriktning mot teknik/processindustri/naturvetenskaplig utbildning.
För verksamheten ser vi gärna att du har stort intresse inom kemi samt styr och reglerteknik.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. 

Är det här du?
Vi ser att du bör vara en person som är:

  • Noggrann med högt säkerhetstänk
  • God samarbetsförmåga
  • Lyhörd, öppen och har en vilja till delaktighet och utveckling
  • I god fysik för ansträngande och rörligt arbete, inklusive arbetsmoment på hög höjd

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Ta reda på mer!
Har du frågor som rör tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Rödström, 010-450 38 17.
Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast 27 februari 2022.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2022-02-27

Kontaktperson:
Erik Rödström +46 10-450 38 17

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här