Sommarvikarie till Customer Service, Stockholm

Som innesäljare är du en mycket viktig del på affärsområde Marketing & Sales! Du kommer att vara kundens första kontakt i många ärenden, beställningar och frågeställningar rörande våra produkter och tjänster inom verksamheten för våra egenutgivna betallösningar som i huvudsak gäller våra företagskunder. Du kommer att ha telefon och e-post som främsta arbetsredskap, det förekommer även vissa administrativa arbetsuppgifter. Arbetsorten är huvudsakligen på kontoret i Stockholm/Kungsholmen med möjlighet till distansarbete.

Jobba för framtiden redan idag
Avdelningen Customer Support är placerad i sektionen Marknad och består av två grupper Customer service och Backoffice. Vår målsättning är att överträffa kundens förväntan vilket ställer stora krav på dig som medarbetare. Du arbetar i ett team om åtta innesäljare, där samarbete och kommunikation är av största vikt för att nå avdelningens mål på såväl individ som teamnivå.

Dina arbetstider kommer vara mellan 08.00 - 16.00. Du rapporterar till gruppchefen för Customer Service. Arbetet inleds under mitten av juni och löper två månader framåt, vi är flexibla med start- och slutdatum. Möjlighet till förlängning över hösten finns.


Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?

• Van vid att jobba med digitala verktyg
• Van att jobba med telefon som ditt främsta arbetsredskap
• Serviceerfarenhet är meriterande
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken kan förekomma i det dagliga arbetet.


Är det här du?
Du har ett självständigt och strukturerat arbetssätt. Du har en mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig väl både i tal och skrift. Du är också lösningsorienterad med en god samarbetsförmåga. Vi lägger stort värde i att du är nyfiken på ny teknik och digitala lösningar samt att du gillar att se förbättringar i såväl stort som smått.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Tobias K. Korall, Gruppchef 010-450 16 58 eller tobias.kallerfelt.korall@preem.se.
Intervjuer kommer att ske löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 31/3


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2023-03-31

Kontaktperson:

Ansök här

universum-most-attractive.jpg

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2030 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Våra raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2021 var Preems omsättning 89,6 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här