Stationschef Örebro

Vill Du bli ledare för vår helt nya Preem station i Örebro?

 

Börja som anställd hos oss och ta steget över till att bli din egen

Har du en dröm att bli din egen chef med egenanställd personal och få fullt ansvar för försäljning och lönsamhet, men samtidigt inte riktigt vet om du passar för rollen? Just nu byggs en ny Preem fullservicestation i Örebro. Vi söker efter en ledare med potential att på sikt bli Preem Partner.

Jobba för framtiden redan idagSom stationschef ska du trivas i en utåtriktad roll, där service och nöjda kunder är viktiga ledord. Med erfarenhet från detaljhandel, bensinbolag eller liknande har du dessutom redan insikten att det behövs både kunskap, samarbete och kundvård för att lyckas.

Preem kommer självfallet att ge dig ett starkt stöd inom exempelvis marknadsföring, administration, sortiment- & kategoristyrning, butiksmiljö, personalledning och utbildning.

Bakgrund 
Stationen som ligger på Lars Wivallius väg, håller på att byggas just nu och beräknas vara klar för igångsättning och drift under september 2019.

Stationen kommer att vara en fullservicestation med butik, tvätt, släputhyrning. Mest troligt är att stationen kommer att bli stor på fresh food, där vi erbjuder är allt ifrån korv, butiksbakade frallor, egengjorda baguetter, kaffe, salladsbar ect.
Stationen kommer också att ha drive in. Antal anställda 6-10st

Har du den här bakgrunden?
Idag jobbar troligen du som platschef,  butikchef eller stf butikchef i någon kedja inom retail. Behöver på något sätt inte vara inom bensinbranschen. Du behöver dock brinna för försäljning kunna coacha och peppa din personal på ett föredömligt sätt. Någonstans drömmer du om att vara egen företagare. Då är detta chansen att växa in i rollen som blivande Preem partner. Du får även vara med att anställa sin blivande personal samt bygga upp och bli ett väl sammansvetsat team redan från grunden. 

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Hillstedt på Mercuir urval 0725- 547 242 . Välkommen med din ansökan senast den 12 maj 2019. Ansök på www.mercuriurval.se  (ref.nr SE-13668).

 

 

 

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Örebro

Sista ansökningsdatum:
2019-05-12

Kontaktperson:

Ulf Hillstedt på Mercuri urval 0725-547 242


Ansök här