Systemspecialist till Preemraff i Lysekil eller Göteborg

Vi söker nu dig som vill jobba som systemspecialist hos Preemraff, i Göteborg eller Lysekil. Har Du förmåga att arbeta självständigt och driva systemutveckling ur ett användarperspektiv kan Du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag

Till vår avdelning Tillförlitlighet & System söker vi nu en systemspecialist för vårt underhållssystem Maximo. Du kommer att ingå i en grupp med totalt tre systemspecialister. Tjänsten innebär att tillsammans med de andra systemspecialisterna inom avdelningen, koordinera och ansvara för genomförandet av den systemmässiga vidareutvecklingen och underhållet av underhållssystemet Maximo, och dess kringfunktioner.

Arbetet innebär att:

• Självständigt lösa olika problem som uppstår för systemanvändarna.

• Arbeta med systemunderhåll.

• Samordna och ansvara för genomförandet av godkända förändringar.

• Planera och samordna installationer av nya systemversioner.

• Ha god samverkan med, och vara beställare mot IT-Sektionen och extern drift- eller utvecklingspartner för att uppnå optimal funktionalitet i basfunktionerna såsom:

-      Nätverk – hård- och mjukvara

-      Servrar – hård- och mjukvara

-      Databaser i Oracle

• Rekvirera och styra konsultinsatser.

• Upprätta och uppdatera system- och programbeskrivningar.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. 

Har du den här bakgrunden?

För att passa för tjänsten behöver du ha:

• Akademisk utbildning, gärna inom datateknik/datavetenskap, eller likvärdig utbildning.

• Minst 5 års arbetserfarenhet, gärna med erfarenhet av Oracle-miljö.

• Förmåga att arbeta självständigt och driva systemutveckling ur ett användarperspektiv.

• Körkort – då resor mellan Göteborg och Lysekil förekommer frekvent.

Har du erfarenhet av att driva och genomföra IT-projekt, gärna enligt modellen PM3, inom underhåll, projekt och inköp, eller erfarenhet av implementation av underhållssystem och databasadministration i Oracle-miljö, är detta mycket meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Är det här du?

För att trivas med arbetet som systemspecialist tror vi att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Då du kommer att ha mycket kontakt med de dagliga användarna av Maximo, tror vi att du har en pedagogisk förmåga med en helhetssyn utifrån verksamhetens behov och krav. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Som person tror vi att du har en god samarbetsförmåga, är analytisk, samt har förmåga att arbeta både självständigt och resultatinriktat. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med Dfind. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Kristina Larsson Djokovic på +46 70 570 66 79.
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 2018-01-21. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-01-21

Kontaktperson:

Kristina Larsson Djokovic
Rekryteringskonsult
Tel +46 70 570 66 79

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här