Systemstöd Backoffice, Tidsbegränsad anställning, VF, Stockholm

I rollen som Systemstöd till Backofficefunktionen kommer du att vara spindeln i nätet på
Backofficeavdelningen och fokusera på laster, volymer och inventeringar. Du får kombinera dataregistrering med interna och externa kontaktytor.

Jobba för framtiden redan idag

Som medarbetare inom Backoffice med fokus på Systemstöd kommer du att arbeta med en mängd olika system och parametrar vilket kräver både nyfikenhet och förmåga att kunna skifta fokus. Du kommer att ha många kontaktytor internt och externt. Backofficegruppen består av tio medarbetare och du rapportera till chefen för Backoffice. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Du kommer t.ex. att arbeta med
•Lastavstämning, Manuella lastningar samt Last-id
•Volymredovisning av gasåtervinningsreturer
•Volymrapport
•Inventeringar
•Returer och rättningar
•Nya produkter, slutlossning av lastade körordrar

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till och med 30 juni 2018.

Har du den här bakgrunden?
En gymnasieexamen med inriktning inom ekonomi eller logistik samt något års arbetslivserfarenhet från en liknande roll.  Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal och skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Det är meriterande med kunskaper i depåsystemen Radar och Aura.

Är det här du?
För att trivas i rollen är du noggrann och van vid att arbeta på ett strukturerat sätt. Tjänsten kräver en känsla för service och en förmåga att skapa goda samarbeten såväl inom teamet som med andra avdelningar på Preem. Du har förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Då arbetet utförs i flera olika system och innebär hantering av mycket information behöver du ha en problemlösande och pragmatisk inställning samtidigt som du är noggrann och ansvarfull. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Thomas Ögren på telefon 010-450 17 57.

Rekryterande chef är Greta Hjelte Berndolf.

Ansök genom att skicka personligt brev, betyg och CV till jobb@preem.se omgående, men senast 30 augusti 2017. Märk din ansökan med "Systemstöd Backoffice". Urval kommer att ske löpande.

Fackliga kontaktpersoner:
https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-08-30

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Thomas Ögren

Tel: 010-450 17 57

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här