Taktisk inköpare till Preem Stockholm

Är du en driven och kommunikativ inköpare med några års erfarenhet? Är du strukturerad, flexibel och van att leverera resultat som överträffar förväntningar?
Är du dessutom redo att ta nästa steg i karriären? Då är detta en tjänst för dig!

Jobba för framtiden redan idag

Till vår kund, drivmedelsföretaget Preem AB som fortsätter att satsa på att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle, söker vi nu en vikarierande taktisk inköpare. Preems värdeord är ansvarstagande, nyskapande och inkluderande – vilket präglar verksamhetens sätt att arbeta. Tjänsten är placerad på Preems huvudkontor i Lindhagen, Stockholm.

 I rollen kommer du att arbeta både taktiskt och operativt med inköp av tjänster t.ex. av produkter och tjänster såsom trycksaker, butiksmaterial samt kommunikation. Du kommer att arbeta nära de övriga inköparna inom aktuella inköpskategorier och till dina uppgifter hör bland annat:

 • Ansvara för upphandling av material och tjänster enligt företagets processer och rutiner

• Genomföra upphandlingar via Preems inköpsverktyg dvs skapa och  skicka ut RFx:er samt sedan sammanställa, analysera och utvärdera RFx-svar

• Ta fram avtalsförslag utifrån befintliga avtalsmallar och avtal

• Driva förhandlingar med leverantörer

• Utföra uppdateringar i befintliga avtal (exempelvis prisbilagor)

• Samverka, delta och leda projekt

• Skriva PM och presentationsmaterial, göra muntliga presentationer för större grupper

Du blir del av ett erfaret och sammansvetsat team på 10 personer och du rapporterar direkt till Inköpschefen.  Preem använder sig av ett Strategiskt Inköpsverktyg (VIS) från Bravo Solutions som systemstöd för inköp.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till november 2018 med en eventuell möjlighet till förlängning.

 

Har du den här bakgrunden?

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller inköp

• Några års erfarenhet av operativt inköpsarbete

• Förhandlingsvana samt erfarenhet av projektledning

• Mycket goda kunskaper inom Officepaketet (med fokus på Excel)

• Erfarenhet av att arbeta i systemstöd för Inköp

•Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på både svenska och engelska då båda språken krävs i det dagliga arbetet

 

Är det här du?
Du är resultatinriktad, strukturerad och initiativrik – en prestigelös lagspelare som självständigt driver ditt arbete framåt och kan hantera flera parallella processer. Du trivs med att skapa relationer och har lätt för att kommunicera med såväl leverantörer som interna beställare. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett givande sätt och är flexibel nog att anpassa dig till förändringar.

  

Ta reda på mer!
I denna rekrytering samarbetar Preem med Perido. Du söker tjänsten via Peridos hemsida eller mailar din ansökan till fraga@perido.se. Har du några frågor rörande tjänsten kontaktar du ansvarig rekryterare Galina Markova galina.markova@perido.se. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-09-13

Kontaktperson:

Galina Markova
galina.markova@perido.se

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här