Team Lead (Digital Channels) till Preem

Vill du vara med och möjliggöra den spännande transformationen mot en stor grön omställning mot hållbarhet – även i konsumentledet där förutom hållbara flytande produkter, el och elladdning är ett viktigt erbjudande till våra kunder. 

Målet: Bli klimatneutrala!

Om rollen:

Du kommer att leda och utveckla Team Digital Channels som består av såväl anställda som konsulter och ansvarar för alla Preems webb och appar, både externa och interna.

Som Team Lead för Digital Channels har du stora möjligheter att vara med och forma Preems digitala kunderbjudande. Preem är även kortutgivare och har egen betallösning vilket möjliggör intressanta digitala helhetslösningar.

Vi använder idag EpiServer/Optimizely som plattform för webb och har egenutvecklade app-lösningar.

Preem är en modern arbetsplats som erbjuder flexibilitet i arbetet där du kan välja att arbeta på distans hälften av din arbetstid. Placeringsort är Stockholm.

Om dig:

Du har erfarenhet av att leda agilt arbete inom Digital kundkommunikation (web+app)

Du är duktig på att sätta arbetsprocesser och finna bästa leveransmodell för varje behov samt har god erfarenhet av leverantörshantering.

Rollen kräver att man kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Är du intresserad av att få veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Preem med IDG Recruitment. Om du vill veta mer eller har frågor kring rollen, vänligen kontakta Mats Larsson, Rekryteringskonsult 072 741 00 28 / mats.larsson@idg.se

Vänligen ansök snarast med ditt CV eller LinkedIn-profil. Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2023-03-30

Skicka in din jobbansökan:
mats.larsson@idg.se

Kontaktperson:

Mats Larsson :Senior Recruitment Consultant


Ansök här