Teknikingenjör Instrument, Preemraff Göteborg

Preems affärsidé är att skapa ett ökat värde för våra kunder och samhälle, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassade drivmedel och bränslen. Av den anledningen har vi många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Utöver teknik i framkant och kontinuerlig utveckling kan vi stolt säga att Preem är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande projekt och leder omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Jobba för framtiden redan idag
Till Teknikgruppen på El och Instrument söker vi nu en Teknikingenjör med ansvar för vår Instrumentering på Preem raffinaderi. I rollen som Teknikingenjör arbetar du som specialist och skall ge teknisk support till övriga organisationer inom vårt raffinaderi i Göteborg med syfte att uppnå maximal tillgänglighet, säkerhet och ekonomi samt verka för minimerad miljöpåverkan från raffinaderierna. I tjänsten kommer du också få stora kontaktytor, både inom företaget med produktion-, underhåll-, miljö-, och projektorganisationerna, men också externt med t.ex. utrustningsleverantörer. Resor i tjänsten ingår.

Arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehåller bland annat:
• Tekniskt ansvar inom ditt område och fungerar som teknikstöd vid genomförande av revisionsstopp, driftstörningar och tekniska utredningar.
• Driva teknikutvecklingen och utfärda projekt genom att ta fram förstudier, kostnadsberäkningar samt projektbeskrivningar.
• Definiera samt utveckla underhålls- och driftstrategier, arbetsmetoder, instruktioner och tekniska standarder för bästa möjliga drifttillgänglighet och mätnoggrannhet för raffinaderiets instrumentering.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort på raffinaderiet i Göteborg med tillträde så snart som möjligt.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser gärna att du som söker har en högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt likvärdig teknisk utbildning eller erfarenhet med huvudinriktning instrument- eller automationsteknik. Du har bred erfarenhet inom fältinstrumentering samt styr- och reglersystem. Tidigare erfarenhet från process- eller offshoreindustri inom t.ex. projekt och underhållsverksamhet är meriterande.

Är det här du?
Som person vill vi att du är engagerad, noggrann och flexibel med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har lätt för att kommunicera, en hög social kompetens och ser problemlösning som en utmaning. Du kommer att ha många kontakter både inom och utanför företaget i ditt dagliga arbete varför det är viktigt att du har stor kommunikativ förmåga i både engelska och svenska. Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet! Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ta reda på mer!
Vi utvärderar ansökningarna löpande så vänta inte, skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31:e januari 2019. Har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Karlsson, Chef Teknik El & Instrument på tel: 010-450 34 91.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2019-01-31

Kontaktperson:
Robert Karlsson +46 10-450 34 91

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här