Tillförlitlighetsingenjör till Preemraff i Göteborg

Vill du vara med och optimera Preems drift- och underhållsverksamhet på raffinaderiet i Göteborg

Jobba för framtiden redan idag

Till vår avdelning Tillförlitlighet & System söker vi en tillförlitlighetsingenjör. Du kommer att ingå i en grupp med totalt fyra tillförlitlighetsingenjörer. Befattningen innebär bl.a. att utföra och koordinera statistiska analyser, utredningar och lösningar kring tillförlitlighet i anläggningen i syfte att optimera drift- och underhållsverksamheten. Vidare kommer du att:

• Koordinera och leda grundorsaksanalys (RCA).
• Driva vår underhållsstrategi, Riskbaserad Underhållsstyrning (RCM).
• Genomföra tillförlitlighetsmöten kvartalsvis inom ditt ansvarsområde

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom

kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

 

Har du den här bakgrunden?

  • Vi vill gärna att du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen. Avsteg från detta krav kan göras för person med andra kompletterande och relevanta meriter.
  • Du har flera års erfarenhet av att arbeta med tillförlitlighet, industriellt underhåll eller kvalitetssäkring, gärna inom raffinaderi eller petrokemisk industri.
  • Du behöver också ha goda kunskaper i engelska, såväl muntligt som skriftligt.
  • Du kommer att vara placerad i Göteborg och huvudsakligen arbeta med delar av vår anläggning i Göteborg, men arbetet innebär också arbete med personer och uppdrag på Preemraffs anläggning i Lysekil, varför körkort är ett krav.

Är det här du?

Du har en god analytisk förmåga och kan arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål. Du är en social lagspelare med god förmåga att arbeta både självständigt och i samarbete med andra, såväl inom avdelningen som mot andra avdelningar.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Per Gottfridsson, Technogarden, per.gottfridsson@technogarden.se eller 0735-179991. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 12 mars 2017.

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2017-03-12

Kontaktperson:

Per Gottfridsson, Technogarden, Telefon: 0735-179991

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här