Vikariat Training and competence developer till Preem

Har du sett nya TV-reklamen med Gunde Svan? Då ska du läsa vidare..
Vill du arbeta med kompetensutveckling och implementering av nya strategier och arbetssätt på Sveriges största drivmedelsföretag? Är du driven, utåtriktad och vill ta nästa kliv inom HR? Då är tjänsten som Training & Competence Developer på Preem något för dig, sök tjänsten idag och få jobba för framtiden redan nu!

Jobba för framtiden redan idag

I rollen kommer du ingå i en Talent Management grupp och tillsammans med övriga medarbetare ha som huvuduppgift att formulera en kompetensutvecklingsstrategi och sedan implementera den i Preems olika affärsområden. Du kommer tillsammans med dina kollegor i gruppen samordna och utveckla arbetssättet kopplat till strategin samt att ni kommer ha huvudansvar för att genomföra behovsanalys, samordna och utveckla Preems gemensamma utbildningar. HR-avdelningen har en öppen företagskultur där alla är med och hjälper varandra och gör mycket roliga saker tillsammans. Du ingår i en grupp om fyra personer och rapporterar till Chefen för Talent Management.


Du blir en viktig del av Preem-ett dynamiskt företag som kommer investera i dig genom kompetensutveckling, kurser och utbildningar. I gruppen jobbar engagerade lagspelare som har fokus på att lösa problem. I tjänsten har du goda möjligheter att utveckla din tjänst och gruppens arbetssätt. På Preem erbjuds du frihet under ansvar och en möjlighet att få växa med ett expanderande företag.

Tjänsten är ett vikariat på ca 9 månader med chans till förlängning med placering i Stockholm, Göteborg eller Lysekil.


Har du den här bakgrunden?

För att passa för tjänsten behöver du ha:

* Något års erfarenhet av att jobba med liknande arbete, exempelvis rekrytering, HR, kompetensutvecklings och/-eller utbildningsfrågor
* Intresse för utbildning och pedagogik
* Vana av att genomföra behovsanalys av framtida kompetensbehov

Det är meriterande är om du har erfarenhet av att driva och administrera utbildningar men det är inget krav.

 

Är det här du?

Som vår nya kollega tror vi att du är prestigelös, organiserad, strategisk och lyhörd som person. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs i en utåtriktad tjänst där du om du vill får hålla föredrag. Du är snabb och självgående samtidigt som du strävar efter utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med Academic Work. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Ida Karlsryd ida.karlsryd@academicwork.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. För att söka jobbet, skicka ditt CV till ida.karlsryd@academicwork.se

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm, Göteborg eller Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-10-26

Kontaktperson:

 Ida Karlsryd ida.karlsryd@academicwork.se

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här