Underhållsingenjör Preemraff, Lysekil

Är du Underhållsingenjör med erfarenhet av underhållsplanering? Då kan du vara den kvalitets- och säkerhetsmedvetna ingenjör vi nu söker till Preemraff i Lysekil. 

Vi söker en Underhållsingenjör med inriktning mot målning- och korrosionsarbete på rör/stålkonstruktionen samt betongreparationer.

Jobba för framtiden redan idag
Som Underhållsingenjör hos oss arbetar du med planering, koordinering samt montageledning av våra underhålls- och investeringsprojekt inom förekommande arbeten av raffinaderiets betong- och stålkonstruktioner. Säkerställer att tillämpliga arbetsmiljölagar, förordningar samt att interna arbetsmiljö- och skyddsföreskrifter följs. Du upprättar tidsplan, budget och kostnadsuppföljning av projekt.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten innebär många kontaktytor både internt och externt, samt deltagande i flera parallella projekt. Det är en tillsvidareanställning, med placering i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller eftergymnasial ingenjörsutbildning. Du behöver ha goda kunskaper kring underhållsplanering, kostnadsuppskattningar och av att leda projekt. Kunskaper i ytbehandlingsteknik, målningssystem och betongreparationer ser vi som meriterande.

Är det här du?
Du är en engagerad, målmedveten och drivande person. Trivs med att ha många kontaktytor och har en god social förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Meriterande är erfarenhet av budgetansvar, resursplanering samt att du har arbetat i ledande befattning, då detta är viktiga delar i rollen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Välkommen med din ansökan!

Ta reda på mer!
Har du frågor om tjänsten, kontakta Jonas Rosenius, Underhållschef Area 1 på telefon: 010-450 38 38. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3:e december 2017 via: jobb@preem.se Märk din ansökan ”Underhållsingenjör Preemraff, Lysekil

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersonerKontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2017-12-03

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Jonas Rosenius, Underhållschef Area 1 på telefon: 010-450 38 38

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här