Underhållstekniker Preemraff, Göteborg

Är du en säkerhetsmedveten underhållstekniker?
Vill du arbeta med underhåll av ventiler och utföra manuell maskinbearbetning på ett raffinaderi med inriktning att producera drivmedel med förnybar råvara?
Då är du varmt välkommen till Preem Raffinaderi i Göteborg, vi har många spännande projekt som ligger i planen för att utföras inom de närmsta åren!

Jobba för framtiden redan idag
Som underhållstekniker på Preems raffinaderi i Göteborg arbetar du i gruppen för mekaniskt underhåll med varierande uppgifter på hela anläggningen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Underhåll och prövning av anläggningens inspektionspliktiga säkerhetsventiler, diverse maskinbearbetning med hjälp av manuell svarv och fräs.
• Du skall kunna arbeta säkert och ta ansvar för att regler följs och att vara noggrann i arbetet som utförs.
• Vara delaktig i projekt som underhållstekniskt stöd.

Preems raffinaderier hör till de effektivaste i Europa och vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus, nytänkande och din positiva syn på förändringar. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.
Vi erbjuder dig ett arbete på en trygg arbetsplats, stor möjlighet till interna och externa utbildningar, friskvårdsbidrag, tillgång till Preems egna fullt utrustade gym och företagshälsovård samt marknadsmässiga lönevillkor.

Tjänsten är heltid, dagtid med placering på vårt Raffinaderi i Göteborg. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten. 

Har du den här bakgrunden?
• Vi vill att du som söker har en utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, som är relaterad till mekaniskt underhåll och eller verkstadsarbete. Exempel på utbildningar kan vara energiprogrammet, industriprogrammet, fordon eller sjömansskolan med teknisk inriktning samt likvärdiga utbildningar.
• Praktisk erfarenhet av underhåll av ventiler inom processindustri, sjöfart eller likvärdig industri är meriterande och erfarenhet av manuell maskinbearbetning.
• B-körkort och PC-vana är krav.

Är det här du?
• Säkerhetsmedveten - eftersom vi jobbar i en miljö som kräver att regler och förordningar följs för allas säkerhet.
• Ansvarstagande som person och känna trygghet i att arbeta i en värderingstyrd organisation.
• Inkluderande och ha lätt för att arbeta ihop med andra och fungera i grupp både internt och externt då jobbet innebär att du kommer ha många olika kontaktytor samt att du är en öppen person som kan och vill acceptera olikheter hos olika individer.
• Vara nytänkande och vilja tänka utanför boxen och vara förändringsbenägen då vi är ett företag under ständig utveckling.
Du har några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster, då vi denna gång söker en person som snabbt kan arbeta självständigt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde helst innan årsskiftet eller så fort som möjligt där efter.

Ta reda på mer!
Är du nyfiken och vill söka tjänsten eller veta mer kontaktar du rekryterande chef Magnus Andersson på telefon 010-4504183.

Sista ansökningsdag till tjänsten är 4 november 2018.


Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-11-04

Kontaktperson:
Magnus Andersson +46 10-450 41 83

Ansök här