Underhållstekniker sökes till Preemraff Göteborg

Vill du arbeta med underhåll på ett raffinaderi med inriktning att producera drivmedel med förnybar råvara och många spännande projekt som ligger i planen att utföras inom de närmsta åren?   
Då kan du vara den säkerhetsmedvetna underhållstekniker vi nu söker till Preem raffinaderi i Göteborg!


Jobba för framtiden redan idag

Som underhållstekniker på Preems raffinaderi i Göteborg arbetar du tillsammans med gruppen för mekaniskt underhåll med varierande uppgifter på hela anläggningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Utföra avhjälpande, förebyggande och tillståndsbaserat underhåll på Preemraffs mekaniska utrustning.
• Arbetet riktar i huvudsak in sig på underhåll av pumpar, fläktar, kompressorer och säkerhetsventiler.

• Kunna arbeta säkert och ta ansvar för att regler följs och att vara noggrann i arbetet som utförs.

• Vara delaktig i projekt som underhållstekniskt stöd.

 Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte, vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus, nytänkande och din positiva syn på förändringar. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Vi erbjuder dig bland annat ett varierat arbete på en trygg arbetsplats, stor möjlighet till interna och externa utbildningar, friskvårdsbidrag, tillgång till Preems egna fullt utrustade gym och företagshälsovård samt marknadsmässiga lönevillkor med för företaget resultatstyrt vinstdelningssystem.

 Har du den här bakgrunden?
• Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande som är relaterad till mekaniskt underhåll och eller verkstadsarbete. Exempel på utbildningar kan vara energiprogrammet, industriprogrammet, fordon eller sjömansskolan med teknisk inriktning samt likvärdiga utbildningar.
• Praktisk erfarenhet av mekanisktunderhåll inom processindustri, sjöfart eller likvärdig industri kan vara meriterande.
 • B-körkort och PC-vana är krav.

Är det här du?

• Säkerhetsmedveten - eftersom vi jobbar i en miljö som kräver att regler och förordningar följs för allas säkerhet.

• Ansvarstagande som person och känna trygghet i att arbeta i en värderingstyrd organisation.

• Inkluderande och ha lätt för att arbeta ihop med andra och fungera i grupp både internt och externt då jobbet innebär att du kommer ha många olika kontaktytor samt att du är en öppen person som kan och vill acceptera olikheter hos olika individer.

• Vara nytänkande och vilja tänka utanför boxen och vara förändringsbenägen då vi är ett företag under ständig utveckling.

Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster då vi är öppna för olika kompetensnivåer och personligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde helst från mitten av maj eller så fort som möjligt där efter. Beredskap kommer att ingå då tillräcklig kompetensnivå uppnåtts.

Eftersom vi på Preem arbetar för en jämn könsfördelning ser vi också gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Ta reda på mer!
I den här rekryteringen samarbetar vi med TNG. Är du nyfiken och vill söka tjänsten eller veta mer kontaktar du Liza Andersson på 072-164 91 58. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 24 april.


Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2017-04-24

Kontaktperson:

Liza Andersson,
tel: 072-164 91 58

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här