Underhållstekniker till Preemraff, Göteborg

Är du en driven underhållstekniker med stor ansvarskänsla?
Vill du arbeta med underhåll av mekanisk utrustning och utföra manuell maskinbearbetning på ett raffinaderi med inriktning att producera drivmedel med förnybar råvara?
Då är du varmt välkommen att söka tjänsten vid Preem Raffinaderis underhållsavdelning i Göteborg.  

Jobba för framtiden redan idag
Som underhållstekniker på Preems raffinaderi i Göteborg arbetar du i gruppen för mekaniskt underhåll med varierande uppgifter på hela anläggningen. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Underhåll av raffinaderiets mekaniska utrustning, företrädesvis roterande utrustning, diverse maskinbearbetning.
• Du skall kunna arbeta säkert och ta ansvar för att regler följs och att vara noggrann i arbetet som utförs.
• På sikt vara delaktig i projekt som underhållstekniskt stöd.

Preems raffinaderier hör till de effektivaste i Europa och vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus, nytänkande och din positiva syn på förändringar. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Vi erbjuder dig ett arbete på en trygg arbetsplats som är under ständig utveckling, stor möjlighet till interna och externa utbildningar, friskvårdsbidrag, tillgång till Preems egna fullt utrustade gym samt marknadsmässiga lönevillkor med för företaget resultatstyrt vinstdelningssystem.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?
Vi vill att du som söker har en utbildning på gymnasienivå eller motsvarande som är riktad mot mekaniskt underhåll och verkstadsarbete, dokumenterad och intygad praktisk erfarenhet kan likställas med utbildning. Vi tror också att du har ett personligt teknikintresse. Relevanta utbildningar och bakgrunder kan vara inom sjöfart maskin, verkstadsarbete och industri. B-körkort och PC-vana är krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.


Är det här du?

  • Säkerhetsmedveten - eftersom vi jobbar i en miljö som kräver att regler och förordningar följs för allas säkerhet.
  • Ansvarstagande som person och känna trygghet i att arbeta i en värderingstyrd organisation.
  • Inkluderande och ha lätt för att arbeta ihop med andra och fungera i grupp både internt och externt då jobbet innebär att du kommer ha många olika kontaktytor samt att du är en öppen person som kan och vill acceptera olikheter hos olika individer.
  • Vara nytänkande och vilja tänka utanför boxen och vara förändringsbenägen då vi är ett företag under ständig utveckling.

Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster då vi denna gång söker dig som snabbt kan arbeta självständigt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Ta reda på mer!

Är du nyfiken och vill söka tjänsten eller veta mer kontaktar du Preem och rekryterande chef Magnus Andersson på telefon 010-4504183.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 22 december 2019

Välkommen med din ansäkan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2019-12-22

Kontaktperson:
Magnus Andersson +46 10-450 41 83

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här