Verksamhetsutvecklare Ekonomi och Finans, Stockholm

Har du en stark drivkraft för att uppnå resultat och för genomförande?  Vi söker dig som vill arbeta med verksamhetsutveckling på en ny avdelning med fokus på processutveckling och projekt inom affärsområdet Ekonomi och Finans.

Jobba för framtiden redan idag

Som Senior Verksamhetsutvecklare ansvarar du för utveckling och implementering av administrativa processer inom Preem med därtill hörande IT stöd. Arbetet sker till stor del i projektform och fokus i rollen ligger på att identifiera utvecklings- och effektiviseringsmöjligheter inom såväl processer som system. Tjänsten är både operativ och strategisk och på såväl helikopter som detaljnivå. Rollen har ett stort kontaktnät internt med både chefer och specialister såväl inom som utom affärsområdet.

Du som person kommer att ha stor möjlighet att påverka både avdelningens arbete och din egna utveckling. Du kommer tillhöra ett team om cirka 10 medarbetare och rapportera till Chefen för Verksamhetsutveckling och verka inom hela affärsområdet Ekonomi och Finans.

 • Arbeta med processledning, processkartläggningar och processförbättringar
 • Leda eller delta i utvecklingsprojekt inom affärsområdet
 • Stödja avdelningen i det löpande förändringsarbetet och delta i utvecklingsarbetet av Preems stödsystem
 • Säkerställa att leveranser av IT-stödet är i enlighet med de behov som affärsområdet efterfrågar
 • Fånga upp och möta behov från verksamheten samt arbeta med förbättringsåtgärder
 • Vara sammankallande och drivande i forum som berör processarbetet
 • Agera bollplank till linjecheferna avseende processledning

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Preems huvudkontor i Stockholm.

 Har du den här bakgrunden?

 • Civilekonom/Civilingenjör eller motsvarande utbildning
 • Erfarenhet av processutveckling och implementationer
 • God kunskap om processorienterat arbetssätt
 • Erfarenhet av projektledning
 • Meriterande med erfarenhet av ERP implementation
 • Behärska Officepaketet och framförallt Excel väl
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet

Är det här du?

För att lyckas i rollen är du målinriktad, ihärdig och avslutar det du påbörjar. Du har ett positiv och lösningsorienterat förhållningssätt till utmaningar och förändringar.Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor där du ser på sakers långsiktiga betydelse. Du är strukturerad och bra på att prioritera och att driva processer vidare samt att du har en god samarbetsförmåga. Vidare har du uppnått en personlig mognad och är lyhörd för organisationen samtidigt som du kan fatta beslut. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

 Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Knut Hansson , chef verksamhetsutveckling på tel: 0727201223.Urval sker löpande dock är sista ansökningsdatum den 23 augusti 2018. Intervjuer kommer att påbörjas i augusti. Välkommen med din ansökan!

 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2018-08-23

Kontaktperson:
Knut Hansson