Vi söker en engagerad Projektledare inom Bygg och Anläggning till Preemraff Lysekil

Du blir en viktig del av vår organisation som präglas av en välkomnande atmosfär med engagerande och erfarna medarbetare. Trivs Du i en spännande och föränderlig miljö? Vill Du vara med och påverka? Då kan Du vara den viktiga pusselbit vi nu söker för att våra bygg och anläggningsprojekt drivs på ett effektivt och hållbart sätt!

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer bli en del av vår projektavdelning, där vi ansvar för ledning och genomförande av investeringsprojekt på våra två raffinaderier.
Som en av flera projektledare inom bygg och anläggning kommer Du ansvara för ledning och genomförande av tilldelade projekt. Projekten är oftast multidisciplin vilket innebär att förutom projektering av anläggningskonstruktioner som exempelvis; bärande strukturer, fundament, trappor, plattformar och rör under mark, samt vägar och fastigheter ingår ofta även el och mindre processprojektering.
Idag har vi ca: 15 konsulter (projektledare och konstruktörer) inom bygg och anläggning.

Vår uppgift är att stötta och arbeta proaktivt mot ett hållbart och effektivt arbetssätt för vår avdelning och våra raffinaderier. Tjänsten innebär många kontaktytor såväl internt som externt. På Preemraff har vi korta beslutsvägar, där vi värdesätter dina idéer och din utvecklingsförmåga.

Arbetsuppgifter är av varierande slag och innehåller bland annat;
- Ledning, planering och uppföljning av projekt
- Projektbudgetering, kostnadsberäkningar och projektdokumentation
- Dagliga interna och externa kontakter i projekt
- Genomföra riskanalyser, säkerhets- och konstruktionsgranskningar
- Utveckling av metoder och rutiner inom bygg och anläggning

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Vi på Preem kan bland annat erbjuda dig friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning, massage på arbetsplatsen, tillgång till gym, goda utvecklings- och utbildningsmöjligheter.

Tjänsten är en Tillsvidareanställning. Din placering är på vårt Raffinaderi i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör och har några års arbetslivserfarenhet inom: anläggning, fastighet eller byggnation. Erfarenhet av att leda projekt av varierande storlek ser vi som krav.
Erfarenhet av entreprenadjuridik är meriterande.

Är detta du?
Du har en god social förmåga, är lyhörd och ansvarstagande. Vi ser att Du har goda ledaregenskaper och trivs i en roll där Du har många kontaktytor, både intern och externt. Att utveckla och effektivisera vårt arbetssätt och processer är något Du ser som stimulerande.

Ansökan
Skulle frågor om tjänsten uppstå är Du välkommen att kontakta rekryterande chef Niklas Norén tel: 010-450 35 34. Tänk på att sista ansökningsdagen för tjänsten är 13:e oktober 2019. Intervjuer och tillträde av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi samarbetar med medflyttarservice som erbjuder hjälp att hitta sysselsättningsmöjligheter för din partner. För mer information se www.medflyttarservice.se

#LI

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2019-10-13

Kontaktperson:
Niklas Norén +46 10-450 35 34

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här