Vikariat Prisanalytiker, Stockholm

Vi söker nu en prisanalytiker som vill vara med och bidra till Preems utveckling. Har du lätt för siffror, är du noggrann och strukturerad? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag

I rollen som prisanalytiker blir du en viktig del i Preems affär och bidrar till att skapa vinst för företaget.  Detta genom att arbeta med daglig prissättning av alla typer av drivmedel som Preem säljer via stationsnätet i Sverige.

Dina ansvarsområden kommer bland annat att bestå av prissättning på drivmedel, konkurrentbevakning, bevaka världsmarknadspriser & valutakurser, kontakt med stationsansvariga, kontakt med kundservice, statistik och administration. Stationsprissättningen har stor påverkan på Preems marginal och volym och således kräver rollen stort ansvar. Rollen innebär visst helgarbete. Du blir del av prissättningsgruppen som består av 7 medarbetare och du rapporterar till Chefen för Prissättning.

 

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut.

 

Tjänsten är ett föräldravikariat med start 1 november 2017 och tom 15 augusti 2018. Tjänsten är placerad på Preems HQ i Stockholm.

 

Har du den här bakgrunden?

Vi tror att du som söker är van att jobba med analys utifrån stora datamängder.  Du har ett till tre års arbetslivserfarenhet av finansiellt arbete och det är meriterande med erfarenhet av prissättning. Du behärskar Excel och/eller access samt Power Point väl och du är van att presentera slutsatser för beslutsfattare på ett pedagogiskt och tydligt sätt. 

 

Är det här du?

Du har god initiativförmåga, har lätt för siffror, har mod att fatta beslut, förmåga att lösa problem, är noggrann och strukturerad samt bidrar till vår goda stämning i gruppen.  

Ta reda på mer!

För frågor om tjänsten, ring rekryterade chef Susanne Stenman, Chef Prissättning, på 0734-247 224. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in personligt brev, betyg och CV till jobb@preem.se så snart som möjligt men senast 1 oktober. Märk din ansökan med ”Prisanalytiker".
Vi ser fram emot Din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2017-10-01

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Susanne Stenman, Chef Prissättning,
tel: 0734-247 224

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här