Vikarierande brandman till Preems raffinaderi i Lysekil

Jobba för framtiden redan idag

Du kommer att vara stationerad på raffinaderiet i Lysekil och ingå i vår interna räddningstjänst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av bland annat avhjälpande räddningstjänst såsom brand, gasläckage, olycksfall och miljöspill samt förebyggande säkerhetsarbete.

Tjänsten är semestervikariat under perioden maj-augusti 2018.
Tjänsten är kontinuerlig skiftgång vilket innebär arbete på dygnets alla tider sju dagar i veckan.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Har du den här bakgrunden?

Vi letar efter dig som har gymnasiekompetens, helst med teknisk inriktning. Tidigare erfarenheter inom räddningstjänsten eller pågående alternativt slutförda SMO-studier är starkt meriterande. C-körkort är ett krav liksom att klara av AFS minimikrav på 4,5 km/tim på rullbandstest. Tjänstbarhetsintyg för rökdykning är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Är det här du?

Du som söker har god fysik, är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och också självständigt. Erfarenhet av att koordinera, samordna och arbeta med säkerhet är meriterande. Ditt synsätt ska vara ansvarstagande, nyskapande och inkluderande.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Tomas Beillon, Chef Räddningstjänsten, 010-450 35 55.
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 12/4-18.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Lysekil

Sista ansökningsdatum:
2018-04-01

Kontaktperson:
Tomas Beillon +46 10-450 35 55