Vikarierande Laboratorietekniker till PreemRaff i Göteborg

På vårt Laboratorie i Göteborg arbetar vi tillsammans för att nå en bra service med hög kvalitet, vilket ger en lönsam drift med bra optimering av process och produktion. Har du vad som krävs? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan idag

Vi söker en laboratorietekniker till vårt laboratorium i Göteborg. Arbetet på laboratoriet kommer till största del vara baserat på vårt vattenlaboratorium.
Laboratoriet är ackrediterat för utförande av raffinaderiets miljöprover från vårt vattenreningsverk.
Som Laboratorietekniker har du viktig roll i det dagliga samarbetet med processen och produktionen.
På Laboratoriet kommer du att få möjligheten att analysera samtliga förekommande prover som finns på raffinaderiet.  Genom laboratoriet finns hela kedjan av prover.

Utvärdering av rå-olja, produktströmmar inom raffinaderiet till färdiga produkter till kund.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut.

Tjänsten är ett vikariat t o m 31 oktober 2018.  Tillträde januari 2018.

Har du den här bakgrunden?

Ingenjörsexamen, gärna med inriktning kemi alternativt annan eftergymnasial utbildning kompletterat med lång och relevant erfarenhet från liknande roll.

Är det här du?

Som vår nya kollega ser vi gärna att du är en öppen och glad medarbetare. Du är bra på att jobba i grupp men vågar också att ta egna beslut, att utmana dig själv och att ta på dig och att lära dig nya arbetsuppgifter. Du är både praktisk och teoretisk i ditt sätt att arbeta och lösa problem och har lätt för att komma till avslut. Vi ser dig som en viktig länk i flödet inom Preem.

Ta reda på mer!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Harald Jeppsson, Avdelningschef, tel 010-450 4132. 
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt men senast 22 januari.

Märk din ansökan ”Vikarierande Laboratorietekniker GOR ”. 

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:

https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Göteborg

Sista ansökningsdatum:
2018-01-22

Skicka in din jobbansökan:
jobb@preem.se

Kontaktperson:

Harald Jepsson
Avdelningschef
010-450 41 32

Sveriges Bästa Arbetsgivare

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här