Volymutredare - Logistiker, Stockholm

Som volymutredare/logistiker på Preem får du en variationsrik vardag där du arbetar med både siffror och människor.

Jobba för framtiden redan idag 

Vi söker en person som delvis ska arbeta med volymutredning och delvis med logistik. Du som antar utmaningen kommer att dela din tid mellan att utreda ingående och utgående volym på våra drivmedelsstationer, arbeta med logistikfrågor och administrativa uppgifter samt delta i interna och externa möten som en del av arbetet. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete samtidigt som du tillhör en grupp om åtta personer som stöttar och hjälper varandra i arbetet. Gruppen är backup för varandra vid sjukdom och semester.

Du rapporterar till chefen för Logistik. Placering Stockholm.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:

  • Följa leveranser till MF:s drivmedelsanläggningar, stämma av inkommande och utgående volymer och vid behov genomföra rättningar
  • Utreda, analysera och driva aktiviteter till syfte att minska volymförluster på MF:s drivmedelsanläggningar
  • Genomföra daglig avstämning och månadsbokslut på drivmedelsanläggningar
  • Kontrollera leverantörsfakturor (debiteringar/krediteringar)
  • Hantera pris- och leveransförfrågningar och ansökningar av lastkort
  • Genomföra utredningar utav varierande storlek, t.ex. vid nya större kunder
  • Delta i och driva mindre projekt
  • Föreslå och implementera förbättringar och effektiviseringar

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut.

Tjänsten är placerad på Preems kontor i Stockholm och är en tillsvidareanställning.

Har du den här bakgrunden?
Som person är du noggrann och strukturerad samt van vid att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du har en god analytisk förmåga samt känner dig bekväm i att leda andra i t.ex. projekt och olika mötesforum. Du är också en lagspelare med god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Ta reda på mer!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kenneth Olsson, chef Logistik på telefon 010-450 16 14.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 2019-03-12

 

Fackliga kontaktpersoner: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2019-03-12

Kontaktperson:
Kenneth Olsson 010-4501614

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning drygt 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här