Webbredaktör, Stockholm

Är du en kreativ och driven person som brinner för digital kommunikation. Då är det här vara en tjänst för dig.

Jobba för framtiden redan idag 

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att jobba digitalt och som har en bra känsla för såväl språk och innehåll som analys. I rollen som webbredaktör planerar, producerar, samordnar och publicerar du engagerande innehåll för Preems webbplatser och andra digitala kanaler. Du ansvarar för analys, optimering, sökbarhet och kravställer mot utvecklare och samarbetspartners.

Du är en del i ett team bestående av 10 personer på avdelningen Varumärke och Marknadskommunikation med placering på vårt kontor i Stadshagen, Stockholm, Du kommer att arbeta brett i organisationen och rollen ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och samverka med både interna intressenter samt externa byråer och samarbetspartners.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Samordna, redigera, producera och publicera engagerande innehåll i text, bild och rörligt på Preems webbplatser och i andra digitala kanaler.
  • Optimera och forma innehållet för bästa sökvänlighet
  • Löpande utveckling, uppdatering, optimering analys och uppföljning av webbplatserna
  • Följa upp statistik och trafik på webbsidorna samt analys och utvärdering i Google Analytics
  • Bidra med insikter och idéer till webbstrategi
  • Skapa kampanjsidor och andra sidor efter organisationens behov
  • Säkerställa varumärket och tonalitet samt att grafisk profil och skrivregler följs
  • Innehåll och publicering i sociala medier

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.

Har du den här bakgrunden?
Relevant högskoleexamen, eller motsvarande. God skribent med bild och formkänslaGedigen erfarenhet av digitala kanaler och som webbredaktör. Goda kunskaper i webbanalys i Google Analytics och seo. Erfarenhet av att arbeta med webbyråer och andra leverantörer inom det digitala området. Kunskap i och erfarenhet av att arbeta i EpI-Server. Photoshop och Indesign. Van att arbeta med utveckling och kravställning av funktionalitet.

Är det här du?
Du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ men trivs också med att arbeta i team. Vi tror att du som person är kreativ, engagerad och driven samt har lätt för att etablera långsiktiga kontakter med nya personer. Vi tror att du kan utmana och ställa krav, men är också lyhörd och delar med dig av din kunskap. Du har en mycket god kommunikativ förmåga både på svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Skicka in ditt CV med personligt brev gärna så snart som möjligt men senast den 30 augusti 2019. Har du några frågor gällande tjänsten kan du kontakta Chef Marknadskommunikation

Marknad & Försäljning Ulrica Bååthe ulrica.baathe@preem.se 010-450 17 61

Välkommen med din ansökan!


Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

 

Kontaktuppgifter & Ansökan

Ort:
Stockholm

Sista ansökningsdatum:
2019-08-30

Kontaktperson:

Ansök här

Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning drygt 92 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här