"Visionen och värderingarna är på riktigt"

Karriären på Preem startade med att hon klev in i rollen som ansvarig för företagets landtransporter. Det ansvaret sträckte sig över två av Preems tre affärsområden – närmare bestämt Varuförsörjning och Marknad och försäljning. Camilla Dimberg berättar: 

– Jag arbetade med distribution och med förhandlingar med våra distributörer och åkerier. Jag satt även i ledningsgruppen för sektionen Depå och Distribution.

– När jag kom tillbaka från en föräldraledighet blev jag erbjuden min första chefsroll. Efter ett och ett halvt år som chef fick jag frågan om att axla den roll jag har nu, som projektledare för lager och prognos i ett stort förändringsprojekt.

Åren på Preem har gjort henne säker på sin sak: som arbetsgivare är Preem flexibel och förstående. Hon tycker att företaget har tagit till vara på hennes vilja att växa – och hon har fått bra stöttning uppifrån.

– Jag fick förmånen att gå företagets talangprogram för ett par år sedan, vilket innebär att man efter utbildningen ingår i en talangpool. Det året fick jag även möjligheten att gå ett internt ledarskapsprogram som kallas Chef på Preem.

Camilla uppskattar även att medarbetarna ställer upp för varandra.

– Det finns en väldig respekt kollegor emellan och det är underförstått att vi måste ta hänsyn till varandra för att uppnå så bra resultat som möjligt.

Hon avslutar:

– En av de främsta anledningarna till varför jag arbetar här är att visionen och värderingarna är på riktigt. De genomsyrar hela organisationen i allt vi gör. Det är väldigt spännande att få vara med i utvecklingen mot en mer hållbar och miljövänlig bransch.

Intresserad av en karriär inom Preem?
Skapa ett konto för att prenumerera på lediga jobb inom just ditt yrkesområde.