Sommar, sol och jobb på Västkusten

Sök sommarjobb på Preems raffinaderier i Lysekil och Göteborg! Vi kan erbjuda kvalificerade sommarjobb i en spännande och utvecklande miljö, nära till både uteserveringar och salta bad. När du tar nästa steg i arbetslivet är det en stor merit att ha sommarjobbat hos oss. Just nu har vi även ett sommarjobb på vårt huvudkontor i Stockholm. Scrolla ner för att läsa mer om varje jobb.

Riktiga sommarjobb med viktigt syfte

Totalt tar vi in ungefär 100 sommarjobbare varje år. Vi har många spännande tjänster, både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Du kommer att jobba i Europas modernaste och mest miljö- och energieffektiva raffinaderier. För du känner kanske till Preems vision om att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Det betyder att du blir del i en spännande resa, där ditt jobb verkligen gör skillnad. Dessutom är vi kända för att ha en välkomnande och inkluderande arbetsmiljö, där man trivs och har roligt på jobbet.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

En bra början på karriären

Många som sommarjobbar hos oss kommer tillbaka varje sommar under studietiden. Efter din examen finns det goda möjligheter till en fortsatt anställning. Preem kommer att ha ett stort behov av ingenjörer inom de närmsta åren. Så, vi kanske inte kan garantera sol, men för rätt person kan vi helt säkert erbjuda ett utvecklande sommarjobb med ljusa framtidsutsikter.

Ansök redan idag!

• Du kan söka max 3 tjänster.

• Du söker varje tjänst för sig.

• I samband med att du laddar upp cv och personligt brev anger du om tjänsten är ditt första, andra eller tredje val.

• Sista ansökningsdag, se respektive tjänst

När du klickat på "Skicka" får du en bekräftelse på mottagen ansökan. Har du frågor om rekryteringsprocessen eller stöter på tekniska problem med din ansökan, kontakta sommarjobb@preem.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Följande tjänster finns att söka för sommaren 2019:

Lysekil
El- & Instrumenttekniker
Laboratorietekniker, dagtid
Laboratorietekniker, skift
Logistikassistent
Miljöassistent
Produktionstekniker, dagtid - reningsverket
Produktionstekniker, skift - hamn
Produktionstekniker, skift - process
Servicearbetare
Teknisk assistent, mekanisk konstruktion
Underhållstekniker
 
Göteborg
Laboratorietekniker
Produktionstekniker
Teknisk assistent, inspektionsavdelningen
Teknisk assistent, mekanisk kontruktion
Underhållstekniker

Stockholm
Priskoordinator


Facklig kontaktperson:
https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Möt Linda Möt Linda

Projektledaren Linda Schwarz jobbade som konsult hos Preem på raffet i Göteborg. När hon fick frågan om hon ville börja på Preem ”på riktigt” var valet enkelt.