Hej student!

På Preem har vi en vision om att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För att göra det kommer vi varje år behöva anställa många ingenjörer med olika inriktningar. Hos oss jobbar ingenjörer som läst allt ifrån kemiteknik, bioteknik, energi- och miljö, hållbarhet, maskinteknik, elektroteknik, bygg, industriell ekonomi, logistik och IT för att nämna några exempel.

Sommarjobb

Varje år sommarjobbar ungefär 75 personer hos oss. Vi har sommarjobb både på våra raffinaderier i Göteborg och Lysekil och på vårt huvudkontor i Stockholm. Några typiska roller som brukar vara återkommande varje år är labbtekniker, miljöassistent, teknisk assistent, planerare, prisanalytiker, logistikassistent, produktionstekniker och projektassistent för att nämna några.

Ansökningstiden är normalt mellan januari – februari varje år. När det finns sommarjobb att söka publiceras de här: lediga jobb.

Examensarbete

Varje år genomför ett antal studenter sina examensarbeten i samarbete med Preem. När vi har lediga examensarbeten hittar du dessa bland våra lediga jobb.

Preem Talent Community

Är du intresserad av sommarjobb eller exjobb? Gå med i vår Talent Community. Förutom information om sommarjobb och exjobb via e-post kommer vi cirka 2-3 gånger per år skicka ut ett nyhetsbrev med information om våra olika satsningar för att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Klicka här för att anmäla dig till Preem Talent Community

Ta en tur på vårt raff i Lysekil

Virtual Reality Virtual Reality

Kolla direkt i webbläsaren eller ta fram dina egna VR-glasögon och titta via Youtubeappen. Välkommen till Preem XP.