Sommar, sol och jobb på Västkusten

Sök sommarjobb på Preems raffinaderier i Lysekil och Göteborg! Vi kan erbjuda kvalificerade sommarjobb i en spännande och utvecklande miljö, nära till både uteserveringar och salta bad. När du tar nästa steg i arbetslivet är det en stor merit att ha sommarjobbat hos oss.

Riktiga sommarjobb med viktigt syfte

Totalt tar vi in ungefär 75 sommarjobbare varje år. Vi har många spännande tjänster, både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Du kommer att jobba i Europas modernaste och mest miljö- och energieffektiva raffinaderier. För du känner kanske till Preems vision om att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Det betyder att du blir del i en spännande resa, där ditt jobb verkligen gör skillnad. Dessutom är vi kända för att ha en välkomnande och inkluderande arbetsmiljö, där man trivs och har roligt på jobbet.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

En bra början på karriären

Många som sommarjobbar hos oss kommer tillbaka varje sommar under studietiden. Efter din examen finns det goda möjligheter till en fortsatt anställning. Preem kommer att ha ett stort behov av ingenjörer inom de närmsta åren. Så, vi kanske inte kan garantera sol, men för rätt person kan vi helt säkert erbjuda ett utvecklande sommarjobb med ljusa framtidsutsikter.

Sommarjobb 2023

Håll utkik efter våra aktuella sommarjobb för sommarens 2023 i lediga jobb. Ansökningstiden är normalt mellan januari – februari.

Anmäl dig till vårt Talent Community för inte missa chansen till  framtida sommarjobb. Här får du även nyheter från Preem och information om exjobb och studentevent med mera.

Anmäl dig till Preem Talent Community