Preem vinnare av Powered by People 2018

Powered by People prisar Sveriges mest framgångsrika företag när det kommer till bra medarbetarupplevelser. Utmärkelsen baseras på statistik från medarbetarundersökningar och därmed faktiska uppfattningar om arbetsgivarna. Cirka 200 företag tävlade om att få det prestigefyllda priset. Preem tog hem förstaplatsen i kategorin bygg- och tillverkningsföretag.

- Jag är förstås superglad och stolt över att vi på Preem får detta fina pris. Jag är övertygad om att vårt fokuserade arbete med att få våra värderingar levande i vår vardag och uppföljningen av resultatet i vår medarbetarundersökning lagt grunden till det fantaskiska resultat vi uppnått. Vi har verkligen helt grymma medarbetare på Preem! Grattis till oss alla, säger Christian Bjerdén, HR-direktör Preem.


Juryn framhöll i sin motivering att ”Preem arbetar aktivt med sina medarbetarrelationer och förstår vikten av att det interna klimatet måste vara på plats, för att nå sina högt ställda externa mål och sin vision. Såväl arbetsklimatet som ledarskapet har stärkts ytterligare under 2017”.

Sveriges bästa arbetsgivare

Undersökningen Sveriges bästa arbetsgivare är ytterligare ett kvitto på att Preem är en arbetsgivare där anställda trivs!

Preem är en av Sveriges bästa arbetsgivare och placerar sig på sjunde plats när medarbetare betygsätter sina arbetsplatser. Det visar Universums årliga undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare, där medarbetarna bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån de tre faktorerna intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

Lyssna på vår podd och lär dig mer om hur det är att arbeta på Preem Lyssna på vår podd och lär dig mer om hur det är att arbeta på Preem

Podcast Podcast

00:00
00:00
Ta en tur på vårt raff i Lysekil

Virtual Reality Virtual Reality

Kolla direkt i webbläsaren eller ta fram dina egna VR-glasögon och titta via Youtubeappen. Välkommen till Preem XP.