Hyr släp online

Boka ditt släp online, allt från öppna vagnar till hästtrailers – enkelt och smidigt.

Rätt produkt till bilen

Skriv ditt registreringsnummer så hjälper vi dig att hitta rätt produkter till just din bil.

Hyr släp online

Boka ditt släp online, allt från öppna vagnar till hästtrailers – enkelt och smidigt.

Rätt produkt till bilen

Skriv ditt registreringsnummer så hjälper vi dig att hitta rätt produkter till just din bil.

Kom förbi och prova
Läs mer och ansök

Viktig info: Begränsade möjligheter att tanka under en timme natten till tisdag 21 januari Viktig info: Begränsade möjligheter att tanka under en timme natten till tisdag 21 januari

Tisdag 21 januari mellan 01.00-02.00 kommer en systemuppgradering att genomföras på samtliga Preemstationer och Såifastationer.
Du som vill betala med Preem Mastercard eller andra bank-, betal- och kreditkort kommer tyvärr inte att kunna tanka under uppgraderingen.

Det kommer däremot att vara möjligt att tanka med Preem Privatkort, Preem Företagskort och Såifakort under uppgraderingen.

Tack för din förståelse!
Hälsningar Preem

Felaktiga betalningspåminnelser har skickats Felaktiga betalningspåminnelser har skickats

Vi har haft tekniska problem vid inläsning av autogiro vilket resulterat i att det har skickats ut felaktiga betalningspåminnelser till en del av våra företagskunder. Har autogirot dragits på betalningsdagen kan du bortse från betalningspåminnelsen och den felaktiga avgiften kommer att korrigeras på nästkommande faktura.

Vi beklagar det inträffade. Har du frågor mejla till reskontra@preem.se.

Vi är Preem

Jobba på Preem raffinaderi

”Vår arbetsplats ligger egentligen mitt i naturen så självklart måste vi ha världens renaste raffinaderi”

Bli en del av en välkomnande arbetsplats som präglas av frihet under ansvar, där du får påverka och utveckla de bästa lösningarna.

Pressmeddelanden

  • Nu blir världens mest hållbara raffinaderi mer hållbart

    8 jan 2020

    2024 planerar Preem att upprätta Sveriges största produktionsanläggning för förnybar diesel och biojet. Nu presenteras nya detaljer kring anläggningen, som beräknas bidra till att minska Sveriges utsläpp med över 2,4 miljoner ton koldioxid. [image] I över ett decennium har Preem producerat förnybar diesel och bensin vid raffinaderiet i Göteborg, och har sedan dess varit ledande i utvecklingen mot mer hållbara drivmedel. Nu tas nästa steg i raffinaderiets historia, då Preem presenterar detaljerade planer för upprättandet av Sveriges största produktionsanläggning för förnybar diesel och

  • Shell stöttar norskt biomassaprojekt

    26 nov 2019

    Norska Biozin Holding, där Preem är delägare, har ingått ett avtal med Shell om ekonomiskt stöd i det pågående arbetet med att utveckla och bygga en fullskalig anläggning för bioråolja i Jordøya i Åmli kommun, Norge. Shells ekonomiska bidrag ska stödja aktiviteter relaterade till förstudien för projektet. – Preem välkomnar Shells bidrag och engagemang i Biozin Holdings projekt i Åmli. Deras engagemang består av ett viktigt ekonomiskt bidrag, men också i form av deras iH2-teknologi, säger Mattias Backmark, chef Affärsutveckling på Preem. Produktionsanläggningen i Åmli ska konvertera