Hitta station

Sök efter närmaste station i vår kartfunktion.

Hyr släp online

Boka ditt släp online, allt från öppna vagnar till hästtrailers – enkelt och smidigt.

För bilen

Skriv ditt registreringsnummer så hjälper vi dig att hitta rätt produkter till just din bil.

Kort och förmåner

Våra kort ger dig alltid fina rabatter och attraktiva erbjudanden.

Hyr släp online

Boka ditt släp online, allt från öppna vagnar till hästtrailers – enkelt och smidigt.

Läs mer och ansök

Vi är Preem

Jobba på Preem raffinaderi

”Vår arbetsplats ligger egentligen mitt i naturen så självklart måste vi ha världens renaste raffinaderi”

Bli en del av en välkomnande arbetsplats som präglas av frihet under ansvar, där du får påverka och utveckla de bästa lösningarna.

Pressmeddelanden

  • Preem fortsätter vara branschens mest hållbara varumärke

    31 mar 2020

    Preem har för tredje året i rad utsetts till drivmedelsbranschens mest hållbara varumärke, enligt hållbarhetsundersökningen Sustainable Brand Index 2020 B2C – Europas största studie om hållbarhet, som årligen rankar Sveriges mest hållbara varumärken. [image] Preem vinner tack vare ett långsiktigt fokus på forskning & utveckling av förnybara drivmedel, ihärdigt arbete med Preem Evolution Diesel och satsningar på att minska sitt klimatavtryck överlag. Det är saker som konsumenterna både har sett och uppskattat, enligt studien. - Vi är väldigt stolta över att vårt hållbarhetsarbete ger

  • Gasum förser Preem med förnybart marint bränsle

    25 mar 2020

    Preem har ingått avtal med Gasum om att förse Preems bojlastare med en ny bränsleblandning som består av flytande naturgas och 10 procent förnybar flytande biogas. Det innebär minskade utsläpp av växthusgaser och ännu ett steg mot Preems mål att vara klimatneutralt 2045. Det är det första avtalet där Gasum levererar en blandning som innehåller förnybara bränslen till en kund inom sjöfarten på regelbunden basis. De chartrade produkttankers som förses med Gasums marina bränsle med förnybar inblandning är Tern Ocean och Thun Evolve. - Marina transporter är en viktig del av Preems verksamhet.