Till förmån för SOS Barnbyar

Vi på Preem hoppas på ett riktigt grönt CykelVasan. Därför är vi stolta sponsorer i år igen.

Så på väg till starten, åk med Vasaloppsbussarna som rullar på Preems Svanenmärkta diesel, besök vår monter i Lindvallen och se till att tanka kroppen med vårt kravmärkta kaffe. Välkommen att ta den gröna vägen.

Välkommen till Preemspåret
- Vasaloppets roligaste 50 meter

I Preemspåret uppstår musik som skapas av dina och andra åkares rörelser. Rörelser översätts till ljud med hjälp av sensorer. Effekten är en peppande musikupplevelse som gör loppet ännu roligare! Ju fler som åker genom Preemspåret samtidigt desto mer musik kommer det ur de 20 högtalarna på sträckan. Energi blir till energi!

Preemspåret handlar om att aktivt göra ett bättre val, välja nya vägar, anstränga sig lite extra och göra det tillsammans med likasinnade. Missa inte att välja Preemspåret.

#preemspåret

Följ @preem på Facebook
Beskriv 9 mil på cykel med 3 emojis.

Följ @preem på Twitter
Prestera bra i Cykelvasan med Preemspåret - roligt cykelspår efter Hökberg gör din energi till musik. #cykelvasan #cyklatillsammans #måbra

"Genom samarbetet med Preem och användandet av deras hållbara bränsle, både som drivmedel och till uppvärmning, tar vi ett stort steg i rätt riktning. Klimatfrågan är en av våra största utmaningar och det är viktigt att vi gör det vi kan för att minska vår miljöpåverkan. Den här typen av samarbete med våra sponsorer är mycket betydelsefullt och hjälper oss att utvecklas."

Mats Rylander
Miljöansvarig på Vasaloppet

Dela
sidan
Dela på Facebook Dela på Facebook