55 kr

En ekologisk start på dagen.

Starta dagen med en ekologisk frukost hos Preem. Hos oss kan du skräddarsy frukosten med just dina favoriter. Vi har flera ekologiska alternativ. Och nu erbjuder vi även laktos- och/eller glutenfria alternativ. Välkommen in önskar vi på Preem, till någon av våra stationer över hela Sverige!

Här finns något för alla - välj och kombinera dina favoriter!

Starta morgonstunden med dina frukostfavoriter. Välj kaffe/te och två frukostfavoriter för 45 :- eller kaffe/te och tre favoriter för 55:-. Välj bland yoghurt, croissant, apelsinjuice, pinfärsk fralla och andra godsaker.

Exempel:

Kaffe Plus Fralla Plus Juice Lika med 45:-

Kaffe Plus Fralla Plus Juice Plus Yoghurt Lika med 55:-
Kaffe + två valfria 45 kr Kaffe + tre valfria 55 kr

Vi fixar din frukost.
Ät i vårt café eller ta med.

Välj dina favoriter så fixar vi resten. Vi vet att vår personliga service är uppskattad av våra besökare, och det är antagligen därför vi har väldigt många stammisar. Välkommen in och bli stammis du också.

Laktosfria och glutenfria alternativ.

Självklart har vi laktos- och glutenfria frukostalternativ. Dessa är tydligt märkta för att du lätt ska hitta. Om det är något du är osäker på - fråga vår kunniga personal.

Frukost och mellanmål.
Kom förbi och ta en paus hos oss.

Vi har något för dygnets alla timmar och behov. Utöver vårt matsortiment så har vi alltid fräsch frukost eller mellanmål att erbjuda. Så sväng förbi och ta en paus hos oss.